Pisana kvinoja s fižolom in koruzo
Dnevnik pred 21 dnevi | Barbara Kvas Barbara Kvas
Kakšna pisana, nasitna in enostavno božanska mehiška jed! Pripravljena je en-dva-tri, za pripravo pa potrebujete sestavine, ki jih najbrž imate vedno v shrambi in hladilniku – koruzo, kuhan fižol, papriko, kvinojo in paradižnikovo kašo, za piko na i pa še malo avokada.
Poleg postrezite s skledo najljubše solate in enostavno uživajte. Ta pisana jed vas bo nadvse navdušila. In ne le z videzom, vonjem in okusom, še pripravljena je res hitro, pa še nasitila vas bo. Težko bi od ene samcate jedi zahtevali še kaj več! Najboljše jedi so polnega okusa, ki za pripravo ne potrebujejo dolgo časa. Ker vsebuje veliko zelenjave ter poleg beljakovinsko bogate kvinoje še fižol, vas po tej jedi lakota ne bo hitro popadla. V tej jedi se nahaja: