Slovenija arhiv novic 17.01.2023

Sneg še ni rekel zadnje, tako kaže za naprej

Zurnal24 17.01.2023
Ponoči bodo padavine slabele, v sredo lahko pričakujemo krajevne plohe. V nadaljevanju tedna bo še snežilo. "Ponoči bodo padavine oslabele, še se bodo pojavljale krajevne plohe," napoveduje Agencija RS za okolje. Marsikje lahko ponoči še zapade… »

Karolina začarala Tonija: Samo nekaj mi gre po glavi

24ur 17.01.2023
Sanjski moški Toni Šćulac si je na zmenku neizmerno želel poljubiti Karolino, a njegova izbranka ni bila pripravljena na ta korak. Zgodba se je ponovila na zmenku s Stankico, ki jo je opisal kot popolno bodočo ženo. Borbeni Ksenija in Amra Toni… »

To je prelepa Adriana, nova šefica najmogočnejšega narko kartela na svetu

Necenzurirano 17.01.2023
Prelestna Adriana Meza Torres je žena Ovidia Guzmána Lópeza, sina zloglasnega El Chapa vodje enega najmočnejših narko kartelov na svetu. Sinaloa kartel je v zadnjih letih prejel več udarcev. Najprej so ameriške oblasti uspele za zapahe spraviti… »

Nova šestsedežnica na Veliko planino naj bi bila končana še letos

RTV Slovenija 17.01.2023
V zadnjem trenutku so v Kamniku le dobili zeleno luč za gradnjo nove šestsedežnice na Veliko planino. Nova naprava, ki naj bi bila izjemna pridobitev tako za zimski kot poletni turizem, naj bi bila zgrajena in končana še letos. Ker ima stara… »

Dnevni horoskop za sredo, 18. januarja 2023

Zurnal24 17.01.2023
Dan bo navdihnil vse tiste, ki v prejšnjih dneh niste znali poiskati pravih priložnosti in ujeti navdiha. Začeli boste hrepeneti po svobodi, neodvisnosti in temu, da uresničite tisto, kar je že dlje časa skrito v ozadju. Odkrito se boste soočali… »

Darsovega igranja z varnostjo je konec

Zurnal24 17.01.2023
Po odločnem pozivu državnih služb in nevladnih organizacij je konec varčevanja s svetlobo na avtocestah in hitrih cestah. Izračunali smo, na kako nevarnih predpostavkah je temeljilo Darsovo ugašanje luči. Prejšnji teden je potekal sestanek med… »

Največja napaka parov, ki skušajo izboljšati spolno življenje

Slovenske novice 17.01.2023
Strokovnjakinja odkriva, katero napako v želji po izboljšanju spolnega življenja stori večina parov. Pari v želji po izboljšanju spolnega življenja največkrat sledijo enemu in edinemu načinu: čim pogosteje skočiti v posteljo. Prav to pa je po… »

Največ si je privoščila Charlene, toliko je porabila za obleke

Slovenske novice 17.01.2023
Monaška princesa je lani za oblačila zapravila 740.000 evrov. Sledi ji Maria-Olympia Grška in Danska. Skupina modnih navdušencev je pod drobnogled vzela oblačila, ki so jih na uradnih in drugih javnih dogodkih nosile kraljeve dame, in izračunala… »

Najboljše izjave Štrancarja, Možine in Pertinača o vladni civilni družbi: Od oponašanja Kardelja do klovnov

Nova 24TV 17.01.2023
Arena (Foto: posnetek zaslona) V oddaji Arena, ki jo je vodil Igor Pirkovič, je podjetnik dr. Aleš Štrancar povedal, kaj si misli o sedanjih razmerah in odnosu do podjetnikov, dr. Jože Možina in Aljuš Pertinač pa sta komentirala aktualne politične… »

Svetovni gospodarski forum kot teorija zarote

Delo 17.01.2023
Globalne elite v krempljih kitajske partije proti ameriškemu delavskemu razredu. Kissinger ne nasprotuje več članstvu Ukrajine v Natu. V nadaljevanju preberite: Svetovni gospodarski forum v Davosu se tudi letos večinoma osredotoča na ZDA, tako z… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem