Slovenija arhiv novic 17.01.2023

Veste, kako je Shakira ugotovila, da jo Pique vara? (FOTO)

Slovenske novice 17.01.2023
Ljubice ni zalotila v postelji z možem, za vse je kriv ... Svet ne neha razglabljati o razmerju med Shakiro in Piquejem, ki sta, kot da sta pravkar začela vojno, čeprav sta se razšla že pred nekaj meseci. Ni pa težko ugotoviti, zakaj je tako, glede… »

Cesta Šentjur-Planina pri Sevnici neprevozna (dopolnjeno)

Kozjansko 17.01.2023
Drugo letošnje sneženje ponekod povzroča preglavice v prometu. Tako je na cesti Šentjur-Planina pri Sevnici pri Jezercah, kjer so v klancu obstala vozila, tako da je cesta neprevozna. Prav tako so težave na klancu iz Gračnice na samo Planino… »

Nezadovoljstvo voznikov, hitre ceste in avtoceste bodo znova osvetlili

Goriški portal 17.01.2023
Varčevanje z energijo na hitrih cestah in avtocestah se ni obneslo. Po skoraj treh mesecih bo Dars omenjene ceste danes znova osvetlil, je poročala POP TV. Konec oktobra je Dars ob avtocestah in hitrih cestah, kjer je to zakonsko dopustno (na… »

Pokorn: Gripa po navadi pritisne, ko pritisne mraz

RTV Slovenija 17.01.2023
Covid-19 pri najmlajših trenutno ni težava, čeprav se občasno pojavijo posamezni zapleti. Večja težava je gripa, ki je pri najmlajših pogosto vzrok za resne zdravstvene težave, sporoča strokovni direktor pediatrične klinike Marko Pokorn. Kakšno… »

Nova potrditev za najuglednejše slovenske delodajalce, med njimi Telekom Slovenije

SiolNET 17.01.2023
Med petimi slovenskimi podjetji, ki so prestala temeljit certifikacijski postopek dobrih kadrovskih praks nizozemskega inštituta Top Employers Institute, je tudi Telekom Slovenije. Največji slovenski telekomunikacijski operater je merila izpolnil drugo… »

V Kromberku napihal, v Rožni Dolini v jarek

Goriški portal 17.01.2023
Novogoriški policisti so v nedeljo v Kromberku zaustavili 60-letnega voznika iz Italije, ki je za volan sedel krepko pijan, v Rožni Dolini pa je 22-letni voznik, prav tako iz Italije, z avtomobilom zapeljal v jarek. V nedeljo, nekaj pred 21. uro, so… »

Lovec na zaklade: idrijska grofica rodila sina Napoleonu (FOTO)

Slovenske novice 17.01.2023
Aleš Fidler ima v lasti ogrlico, ki ji jo je podaril cesar. Emilija Kraus je v revščini umrla v Salzburgu. Gnigl je okrožje, ki leži tri kilometre od središča Salzburga. Na tamkajšnjem pokopališču je tudi spominska plošča: Tukaj počiva pasja… »

ZDA / Zaradi strelskih napadov aretirali nekdanjega republikanskega kongresnega kandidata

Mladina 17.01.2023
Policija je aretirala 39-letnega Solomona Peno, ki je obtožen strelskih napadov na demokratske politike. Policija v ameriški državi Nova Mehika je v ponedeljek zvečer aretirala 39-letnega Solomona Peno, ki je obtožen strelskih napadov na demokratske… »

Komentar Mitje Felca: Cestnoplužno-novinarska mafija

Slovenske novice 17.01.2023
Nimam nobenih sorodstvenih ali drugih vezi pri cestarjih, preden se name zaradi teh vrstic zgrne val ogorčenja. Ne vem, jasno, kako je drugod po svetu, ampak Slovenija je bržkone dežela modrecev, vsevednežev, strokovnjakov. Ob ponedeljkovem močnem… »

Direktorica ZD Ljubljana / »Situacija v Ljubljani še zdaleč ni najslabša«

Mladina 17.01.2023
IZJAVA DNEVA. "Druge izpostave po državi imajo pri družinskih zdravnikih bistveno slabše številke. Ko se začne govoriti o slabem stanju v Ljubljani, to postane neka mantra, ki se ponavlja. Pomanjkanje družinskih zdravnikov beležijo v enoti… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem