Šport arhiv novic 18.01.2023

Načeti Nadal se poslavlja, njegova žena v solzah #video

SiolNET 18.01.2023
Španski teniški zvezdnik Rafael Nadal je izgubil v drugem krogu odprtega prvenstva Avstralije. Branilec lanske zmage in prvi nosilec turnirja je ob koncu drugega niza zaprosil za zdravniško pomoč, imel težave z gibanjem, na koncu pa je moral po dveh… »

Za dvoboj Messija in Ronalda odštel 2,4 milijona evrov

Delo 18.01.2023
Znani savdski trgovec z nepremičninami, Mušaraf-Al-Gamdi, je zmagovalec dobrodelne dražbe pred nogometno tekmo zvezd v Riadu. Posebna vstopnica za torkovo prijateljsko nogometno tekmo, na kateri se bosta pomerili združena savdska ekipa pod vodstvom… »

Preobrat in pol! Manchester City si je privoščil Tottenham.

SiolNET 18.01.2023
V Angliji sta se ob pokalu FA sredi tedna igrata še zaostali tekmi sedmega kroga premier lige. Manchester United je remiziral s Crystal Palace in prekinil zmagoviti niz, branilec naslova Manchester City pa je v derbiju na Etihadu premagal Tottenham s… »

Dva dneva pred prvo tekmo Bayern le našel novega vratarja?

SiolNET 18.01.2023
Konec tedna se po zimskem premoru (in premoru zaradi svetovnega prvenstva v Katarju) nadaljuje prva nemška bundesliga. Uvodna tekma bo že v petek zvečer, ko Bayern München gostuje v Leipzigu. Bavarski velikan trenutno rešuje težavo z vratarjem… »

Glave gor, tekma s Črno goro za nas finale

Delo 18.01.2023
Eden od nosilcev slovenske igre Blaž Janc ni preveč obžaloval poraza s Španijo, od svetovnega prvenstva se hoče posloviti z zmago. V nadaljevanju preberite: Med najboljšimi slovenskimi igralci na tekmi v Krakovu je bil Blaž Janc, toda strelec petih… »

Brez presenečenj v slovenski skupini

Zurnal24 18.01.2023
Po Sloveniji sta bili za uvod v drugi del SP uspešni tudi Francija in Španija. Drugi del svetovnega rokometnega prvenstva na Švedskem in Poljskem, v katerem se ekipe v štirih skupinah borijo za četrtfinale, se je začel brez presenečenj. V skupini 1… »

Podčetrtani z dobro popotnico pred povratnim obračunom

Kozjansko 18.01.2023
Košarkarji Podčetrtka so se v osmini finala pokalnega tekmovanja pomerili z ljubljansko Ilirijo. Na prvi tekmi so v domači dvorani, po precej izenačenem prvem polčasu, v drugem delu napravili solidno prednost, ki bo izjemno pomembno izhodišče na… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem