Slovenija arhiv novic 25.01.2023

V središču Ljubljane oropana Nova KBM. Osumljenec je pobegnil.

SiolNET 25.01.2023
Danes okoli 15. ure so bili ljubljanski policisti obveščeni, da je v eno od bančnih ustanov na območju središča Ljubljane vstopil osumljenec. Po neuradnih podatkih gre za poslovalnico Nova KBM. Zaposlenim je zagrozil z nevarnim predmetom, nato pa… »

Deček (4) utonil v reki, a kar je storil krokodil, šokiralo vse (VIDEO)

Slovenske novice 25.01.2023
Fantkovo truplo je na hrbtu odnesel do čolna. V vzhodnem Kalimantanu v Indoneziji je pred dvema dnevoma ob reki izginil štiriletni Muhammad Ziyad Wijaya, ki so ga takoj začeli iskati. In med iskanjem se je zgodilo nekaj neverjetnega. Krokodil je na… »

44-letnico s Ptuja so našli na območju Ljubljane

Slovenske novice 25.01.2023
Našli so jo. V sredo, 25.1., smo pisali, da je neznano kam je odšla 44-letnica s Ptuja. S pogrešano so svojci nazadnje imeli kontakt po telefonu 17. 1. K sreči so jo policisti našli 26.1. na območju Ljubljane in kot so dejali, ni bila žrtev… »

Tako v koaliciji kot opoziciji za boljše zdravstvo, pogledi na pot do cilja pa različni

Primorske 25.01.2023
Koalicijski poslanci so v nadaljevanju današnje izredne seje DZ, na kateri so obravnavali predlog priporočila SDS za reševanje razmer v zdravstvu, poudarili pomen zdravstvene reforme, ki jo napoveduje minister za zdravje. V opoziciji pa bi do več… »

Pakt Vučić-Janša za lov na Goloba in srbsko opozicijo

Necenzurirano 25.01.2023
Razkrivamo: slovenske in srbske oblasti so si pred volitvami v obeh državah vzajemno pomagale pri iskanju podatkov, s katerimi so želele oblatiti vodilne politike opozicije. Je Vućić povedal preveč? Prvi del: Slovenija išče Đilasove račune Drugi… »

Brez ukrepov bodo lekarne skrajševale odpiralni čas ali se zapirale

Delo 25.01.2023
V lekarnah primanjkuje strokovnih kadrov, med njimi tristo magistrov farmacije. Lekarniška zbornica poziva ministrstvo za zdravje k ukrepanju. Neustrezno ovrednoteno delo, povečan pritisk na lekarne in njihove strokovne delavce, povečane obremenitve in… »

Bieber prodal vse

Necenzurirano 25.01.2023
Odločitev je sprejel relativno zgodaj, saj šteje komaj 28 let. Hipgnosis Songs Capital je po novem lastnica glasbe kanadskega pop zvezdnika Justina Bieberja – tudi hitov, kot sta Baby in Sorry. Bieber, eden najbolje prodajanih glasbenikov 21… »

Na pohod v snežno idilo? Nikar, Arso opozarja, da na pohodnike preti velika nevarnost!

Necenzurirano 25.01.2023
Agencija RS za okolje (Arso) tudi danes opozarja na veliko nevarnost snežnih plazov v večjem delu slovenskih gora, zlasti nad nadmorsko višino približno 1500 metrov. Kot so pri agenciji Arso pojasnili že včeraj, je v gorah v dobrem tednu dni zapadlo… »

Lani je Slovenijo obiskalo skoraj 5,9 milijona turistov

Delo 25.01.2023
Lani je Slovenijo obiskalo skoraj 5,9 milijona turistov. Ustvarili so nekaj manj kot 15,6 milijona prenočitev oz. za 4,3 milijona več kot leto prej.… »

Plaže na Hrvaškem kmalu plačljive? To pravi minister

Zurnal24 25.01.2023
Že od lanskega poletja na Hrvaškem buri duhove nov predlog zakona, ki bi po mnenju nekaterih omogočil ograjevanje in zaračunavanje dostopa do plaž. V hrvaškem saboru poteka razprava o predlogu novega zakona o pomorskem dobrem in morskih… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem