Šport arhiv novic 14.03.2023

Bonifika, kmalu se spet vidimo

Primorske 14.03.2023
Rokometni reprezentanti so se že raztepli na vse konce, saj nekatere v zgoščenem sezonskem razporedu kmalu čakajo novi klubski izzivi, a nedeljska predstava Slovenije v navijaškem ozračju koprske Bonifike bo akterjem še nekaj časa ostala v zelo… »

To je sodu izbilo dno! Golemac ni več trener Olimpije!

Zurnal24 14.03.2023
Jurica Golemac ni več trener košarkarjev Cedevite Olimpije. Košarkarski klub Cedevita Olimpija in glavni trener Jurica Golemac sta se dogovorila za prekinitev pogodbe, so sporočili iz ljubljanske ekipe. Golemac je vodenje zmajev prevzel januarja leta… »

Janja Garnbret uvrščena na Forbesovo lestvico najvplivnejših športnikov

RTV Slovenija 14.03.2023
Revija Forbes je slovensko plezalko Janjo Garnbret uvrstila med 30 najvplivnejših posameznikov v Evropi na področju športa, ki so mlajši od tridesetih let. Na seznamu ji družbo delajo Nikola Jokić, Erling Haaland, Carlos Alcaraz in George Russell. Z… »

Čeferin zažugal Italijanom, ki so prepovedali prihod nemškim navijačem

SiolNET 14.03.2023
Predsednik krovne evropske nogometne zveze Uefe Aleksander Čeferin se je v pogovoru za nemško televizijo ZDF opravičil za lanski kaotični finale lige prvakov, napovedal pa je, da se bo Uefa ostro borila proti prepovedim obiska tekem za gostujoče… »

Jeseničani v polfinale v 20. minuti podaljška

RTV Slovenija 14.03.2023
Hokejisti SIJ-a Acronija Jesenic so se uvrstili v polfinale Alpske lige, potem ko so na četrti tekmi četrtfinala v gosteh v podaljšku z 1:2 premagali Vipiteno. Temelje za skupno slavje s 4:0 so železarji postavili na prejšnji tekmi, ko so doma… »

Jorgić gladko v tretji krog, kjer ga čaka višja ovira

SiolNET 14.03.2023
Darko Jorgić je na enem najmočnejših turnirjev v sezoni v Singapurju v drugem krogu s 3:0 (8, 9, 4) premagal Nemca Kiliana Orta, 58. na svetovni lestvici. Jorgić, deseti nosilec, se bo v tretjem krogu, šestnajstini finala, pomeril z Brazilcem Hugom… »

Jeseničani si lahko že danes zagotovijo polfinale

Gorenjski glas 14.03.2023
Jesenice – Hokejisti moštva SIJ Acroni Jesenice so zmagali tudi na tretji četrtfinalni tekmi Alpske hokejske lige. V domači Podmežakli so bili od Vipitena v soboto zvečer boljši s 3 : 0 in v četrtfinalni seriji v zmagah povedli prav tako s 3 : 0… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem