#recept Cmočki s čebulno omako in pečenim korenjem

Dnevnik 06.04.2023  |  Barbara Kvas Barbara Kvas

To pa je krožnik resnično odlične hrane! Svilnata čebulna omaka, fantastični “kruhovi” cmočki in božansko pečeno korenje.

Vse troje je tako neverjetno dobro, se res čudovito ujema, vsi trije recepti pa so tudi čisto samostojni, tako da jih lahko skombinirate z drugimi poljubnimi jedmi. Zakaj so vse tri komponente jedi tako zelo dobre? ČEBULNA OMAKA – Ta čebulni juhi podoba omama je odlična, ko si zaželite brezmesne omake. Sicer pa je lahko tudi čudovita spremljava mesu. Meso najprej le začinite in popecite, potem pa potunkajte v to fantastično omako. Za pripravo čebulne omake

Preberite še

Slovenija, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem