Rižota brez filtra

SiolNET 10.04.2023

Pozabite na Chef's table, Michelinove zvezdice, zapleteno molekularno kuhinjo, čas je za demokratizacijo kuhanja, več zabave in manj vzvišenih pristopov. Štirje mladi, a z zvezdniškim prahom že začinjeni kuharji, so vsak na svoj izvirni kuharski način predstavili štiri recepte, vsakega z enim iz linije piva Union Premium.

Foto: Pivovarna Laško Union Sestavine: 200 g riža Arborio oljčno olje 2 šalotki 20 g masla 60 g parmezana 1 steklenica nefiltriranega svetlega piva Union Premium sol 1 gomoljna zelena 30 g sladkorja 30 g pinjole 1 pladenj mikrozelenja (če ni mikro, bo tudi makro v redu) Bruno Šulman Študent psihologije, tekač na 400 metrov in strastni ljubiteljski kuhar se je leta 2021 odlično odrezal tudi na progi Masterchefa. Postal je zmagovalec! Bruno ne lovi samo stotink

Preberite še

Slovenija, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem