Sočen slovenski paradižnik, ki je tako sladek kot jabolko

Delo 24.04.2023

Sladek, živo rdeč in sočen – paradižnik je nedvomno najbolj priljubljen poletni sadež.

Na sočnost in prepričljivo sladkost paradižnika lahko vpliva več dejavnikov – od semena do pridelave. Pogoj, da bomo dejansko lahko uživali v pristnih okusih tega izjemnega sadeža, pa je nedvomno tudi njegov izvor. Paradižnik, ki je pripotoval na stotine kilometrov in so ga v zaboje postavili, še preden je dokončno dozorel, se v okusu in kakovosti nikakor ne more primerjati z domačim. Torej tistim, ki so ga pridelali praktično pri sosedih. Zgodba, ki je postala

Preberite še

Slovenija, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem