Slovenija arhiv novic 21.05.2023

Katerim evropskim prestolnicam se je najbolje izogniti, če vas na potovanju moti gneča?

RTV Slovenija 21.05.2023
Če načrtujete oddih v kateri od evropskih prestolnic, vas gotovo zanima, kje vas bo pričakala največja gneča. V letu pred pandemijo je bilo z naskokom najbolj oblegano glavno mesto Francije Pariz, tam je prenočilo več kot 43 milijonov turistov… »

Dnevni pregled kronike

Savinjsko Šalaške 21.05.2023
Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih dveh dneh prejeli 560 klicev občanov – 158 klicev je bilo interventnih, dva nujna. 32 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, trije s področja mejnih zadev in… »

Odprto pismo Jelke Godec predsednici Državnega zbora RS

Savinjsko Šalaške 21.05.2023
Vodja poslanske skupine SDS je na predsednico DZ mag. Urško Klakočar Zupančič naslovila odprto pismo glede stališča o ravnanju podpredsednice Državnega zbora RS Nataše Sukič, ki se je priklenila na prosilca za mednarodno zaščito in preprečila… »

Toliko imajo pod palcem najpremožnejši na Otoku

Primorske 21.05.2023
Na vrhu lestvice najbogatejših Britancev, mlajših od 35 let, so se znašli glasbeni zvezdniki Ed Sheeran, Adele in Harry Styles. Po podatkih, objavljenih v časniku Sunday Times, naj bi premoženje vsakega od njih ocenjeno na več kot 150 milijonov… »

DOGODEK: Helena Bizjak: Zdravje je v naših rokah in nogah v Mestni knjižnici Velenje

Savinjsko Šalaške 21.05.2023
V ponedeljek 22. 5. 2023, ob 18. uri lepo vabljeni v študijsko čitalnico Mestne knjižnice Velenje na predstavitev knjige Helena Bizjak: Zdravje je v naših rokah in nogah.… »

V napadu v Marseillu trije mrtvi v avtomobilu

Necenzurirano 21.05.2023
Tri so uspeli pokončati, dva sta strelcem pobegnila. V Marseillu so bili v avtomobilu ustreljeni trije moški. V njem jih je bilo pet, ko so zapuščali nočni klub. Dva od njih sta pobegnila s kraja dogajanja, kot so pobegnili tudi za zdaj še neznani… »

V življenju je tako kot v muziki pavza zelo pomembna

Delo 21.05.2023
Člani legendarnega štajerskega benda iz Velenja bodo z velikim koncertom v domačem mestu začeli novo etapo delovanja, napovedujejo tudi nov album. V nadaljevanju preberite: Ko se bo 16. junija ob Velenjskem jezeru začela spuščati noč, bo začel… »

ŠOKANTNO SREČANJE V HOTELSKI POSTELJI: Gosta presenetil neznanec (FOTO)

Regional 21.05.2023
Mason Sanders je noč preživel v hotelu Hunton Park v vasi Abbots Langley blizu Londona – tja se je umaknil zaradi prenavljanja hiše, da bi se pošteno naspal. Odločil se je za nočitev v štirizvezdičnem hotelu, kjer je za sobo z dvojno posteljo… »

Mišmaš Zrimškova izboljšala skoraj 25 let star slovenski rekord, hitra tudi Lukanova

SiolNET 21.05.2023
Maruša Mišmaš Zrimšek je na atletskem mitingu v Karlsruheju v Nemčiji zmagala v teku na 5000 m in s časom 15:08,12 izboljšala skoraj četrt stoletja star slovenski rekord. Hitreje od prejšnjega rekorda je tekla tudi druga slovenska atletinja Klara… »

V nesreči športnega letala na Hrvaškem umrli vsi potniki

RTV Slovenija 21.05.2023
Hrvaški preiskovalci so potrdili, da so v včerajšnji letalski nesreči manjšega letala, ki je strmoglavilo na poti od mariborskega letališča proti Pulju, umrli vsi potniki. Letalo je strmoglavilo na območju Male Kapele in popolnoma zgorelo, zato… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem