Slovenija arhiv novic 09.02.2024

TV namigi: Mulholland Drive, Naš prijatelj in biatlon

Delo 09.02.2024
Tu je najbrž najboljši Lynchev film, ki je Naomi Watts po pravici prestavil v prvo igralsko ligo. Jason Segel je zvesti prijatelj. Biatlonke čaka sprint. Petek, 9. februarja Mulholland Drive: TV SLO 1 ob 23.00 Vikendova ocena: 5 (od 5) Mulholland… »

Rusija in Ukrajina izvedli nove napade z droni

Delo 09.02.2024
V Moskvi so se medtem danes odzvali na četrtkovo menjavo na čelu ukrajinskih oboroženih sil. Rusija je ponoči nad Ukrajino izstrelila 16 brezpilotnih letalnikov tipa šahed, so danes sporočili iz Kijeva in dodali, da je ukrajinska zračna obramba… »

Proizvodnja industrije se je lani skrčila za 5,3 odstotka

Delo 09.02.2024
Vrednost industrijske proizvodnje in prihodek od prodaje v industriji sta bila decembra 2023 nižja na mesečni in letni ravni, ugotavljajo na Sursu. Vrednost industrijske proizvodnje in prihodek od prodaje v industriji sta bila decembra 2023 nižja na… »

Jon Bon Jovi o operaciji na glasilkah: "Rehabilitacija še vedno traja, a sem zelo blizu"

RTV Slovenija 09.02.2024
Glasbeni zvezdnik Jon Bon Jovi je v pogovoru na konferenci Pollstar Live!, na kateri je prejel tudi nagrado za več kot štiridesetletni prispevek k popularni rockovski glasbi, spregovoril o desetletju zdravstvenih težav z glasilkami. Jon Bon Jovi je v… »

PRAVA 'DOGODIVŠČINA' Z VLOMILCI: Ko jih je zasačil, so se mu skrili, ko je osvetlil s telefonom okolico, pa je sledil še en…

Regional 09.02.2024
V sredo ob 20.16 so bili policisti Policijske uprave (PU) Koper obveščeni, da so v vasi Lokev pri Sežani vlomili v hišo. Vlomilci so premetali prostore, nato pa jih je pred hišo zalotil lastnik, ki je prišel domov. Storilci so stekli stran… »

Goreči tovornjak vozil skozi najdaljši nemški avtocestni predor

Dnevnik 09.02.2024
Voznik gorečega tovornjaka je v četrtek zvečer, medtem ko se je ogenj širil po vozilu, šest kilometrov vozil po najdaljšem avtocestnem predoru v nemški zvezni deželi Turingiji. Tovornjakar je, po tem ko ognja ni mogel pogasiti, uspel pravočasno… »

Poiskali smo cene enodnevnih vstopnic za celo družino

Zurnal24 09.02.2024
Preverili smo, katere slovenske terme so za celodnevno razvajanje družinam najugodnejše. Medtem ko bodo nekateri prihajajoče zimske počitnice izkoristili za smučanje in ostale akrivnosti na snegu, spet drugi prosti čas raje izkoristijo za razvajanje… »

Dallas končno uslišal Dončića: "To sem si želel tri leta"

Zurnal24 09.02.2024
Slovenskemu košarkarju se je po večletnem prigovarjanju izpolnila velika želja. Luka Dončić je po zmagi nad gostovanju v New Yorku, kjer so bili Mavs s 122:108 boljši od Knicks, pozdravil zadnje kadrovske premike v svojem moštvu. Dallas je namreč… »

Novi vrhovni poveljnik ukrajinske vojske poudarja moralo in inovacije v vojskovanju

RTV Slovenija 09.02.2024
Novi vrhovni poveljnik ukrajinske vojske generalpolkovnik Oleksander Sirski, ki je na položaju zamenjal Valerija Zalužnega, je bil rojen v ruski pokrajini Vladimir, v Rusiji je v času Sovjetske zveze tudi končal vojaško šolo. Rojen je bil leta 1965… »

Ena najbolj slavnih vdov spet zaljubljena

Zurnal24 09.02.2024
Po težkem obdobju se ji je nasmehnila sreča. Minilo je dve leti, odkar so slavnega igralca serije Polna hiša Boba Sageta našli mrtvega v hotelski sobi na Floridi. Star je bil 65, zaradi udarca v glavo je umrl med spanjem. Za seboj je zapustil tri… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem