Slovenija arhiv novic 10.06.2024

Vabilo na otvoritev Bazena Prebold

Savinjsko Šalaške 10.06.2024
V soboto, 15.6.2024 lepo vabljeni na otvoritev bazena Prebold. Med 9. in 19.00 uro bo vami bo Radio Fantasy.… »

Analiza evropskih volitev: Ključ za zajezitev skrajne desnice je v rokah EPP

Dnevnik 10.06.2024
Evropske volitve so na ravni EU prinesle premik v desno. Ne le, da je Evropska ljudska stranka uspela utrditi svoj položaj in je kot edina od velikih etabliranih strank svoj rezultat izboljšala, močno se je okrepila tudi skrajna desnica. Pa to ne… »

Horoskop za ponedeljek, 10. junija

Necenzurirano 10.06.2024
Sonce je v dvojčkih, Luna je v levu. OVEN – V ljubezni preveč slepomišite, namesto da bi izkoristili zlato priložnost. Preverite stroške in boste mirnejši. Morda ugotovite še nekaj napak, ki bi jih lahko odpravili. BIK – Marsikaj se rešuje in… »

Mlade Radomljanke državne podprvakinje

Domžalec 10.06.2024
Državno prvenstvo za deklice do 13 let se je po osmih turnirjih rednega dela sezone zaključilo s finalnim turnirjem v soboški Fazaneriji. Rumenosrčna zasedba trenerke Tije Vrhovnik si je z zmago v zahodni skupini priigrala uvrstitev v polfinale… »

NJIHOVO POSLANSTVO JE POMAGATI SOČLOVEKU: Člani Srbskega društva Primorje navdihujejo in premikajo meje (FOTO)

Regional 10.06.2024
Leta 2021 se je nekaj pravoslavnih vernikov z Obale združilo z namenom, da bi pomagali svojim ljudem, ki potrebujejo pomoč. V ta namen so ustanovili Srbsko društvo Primorje, s sedežem v Kopru. Humanitarna ideja, ki je prerasla v prijetno zgodbo, se je… »

Knjiga spominov, ki razkriva, kako je bilo odraščati z Elvisom Presleyjem

RTV Slovenija 10.06.2024
Oktobra bo izšla knjiga spominov hčerke legendarnega glasbenika Elvisa Presleyja. Spomine Lise Marie Presley, ki je umrla januarja lani, z naslovom From Here to the Unknown je dokončala njena hči, igralka Riley Keough. Presley je po smrti v 54. letu… »

Janša štiri, Golob dva, Evropa pa v desno

Necenzurirano 10.06.2024
Glavno sporočilo evropskih volitev je, da so Evropejci vse bolj nezadovoljni z lastnimi političnimi elitami. Janez Janša si je nalepil obliž na vse rane iz supervolilnega leta 2022, Robertu Golobu pa je uspel rezultat, ki mu še nekaj mesecev nazaj v… »

"SDS je zmagovalka, a to ne pomeni, da bo zmagovalka parlamentarnih volitev!"

Zurnal24 10.06.2024
Svoboda s skromnim rezultatom na evropskih volitvah, a s štirikratno zmago na referendumih. SDS medtem podvojil število mandatov v Bruslju. Kaj so pravzaprav sporočili volivci? "Menim, da posebnega presenečenja volitev niti ni, morda se je vendarle… »

Artur Štern zaradi bolezni nehal s pijančevanjem

Zurnal24 10.06.2024
To je razlog, da je Artur Štern nehal s pijančevanjem. Artur Štern nikoli ni skrival, da ima pijačo zelo rad in zato ni videl razloga, da bi s tem početjem prenehal. Do nedavnega, ko ga je v to prisililo zdravje. Štern je za Žurnal24 razkril, da se… »

Masterchef: V njo je zaljubljen Luka Pangos

Zurnal24 10.06.2024
S svojo srčno izbranko imata drugačne prioritete. Letos je med favoriti priljubljenega kuharskega šova Masterchef 29-letni Luka Pangos, ki je zato, da bi se posvetil svoji kuharski strasti, pustil stresno službo v marketingu. Kot je povedal za 24 ur… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem