Slovenija arhiv novic 10.06.2024

Veronica Leoni nova moč hiše Calvin Klein

Dnevnik 10.06.2024
Modna hiša Calvin Klein bo obudila sestrsko modno linijo Calvin Klein Collection, ki jo vodi italijanska oblikovalka Veronica Leoni. Glede na to, da od odhoda Rafa Simonsa leta 2018 premium linija ni imela kreativnega direktorja, se bo morala Leonijeva… »

Zadnjič v Drami – slovo utrujene gospe

Dnevnik 10.06.2024
Minulo soboto je bila v dotrajani stavbi Slovenskega narodnega gledališča Drama Ljubljana odigrana še zadnja predstava s sporeda. Do zaključka prenove bo Drama delovala na začasni lokaciji na Litostrojski cesti 56. Minula sobota, 8. junija, se bo v… »

V Belgiji se je skrajni desnici izmaknila zmaga, dozdajšnja vlada brez večine

RTV Slovenija 10.06.2024
Skrajna desnica se je v Belgiji na parlamentarnih volitvah nekoliko okrepila, v nasprotju z napovedmi pa ji ni uspelo zasesti prvega mesta. Dozdajšnji vladajoči koaliciji večine ni uspelo ohraniti. V Belgiji so danes poleg zveznega volili trojico… »

Minister Šarec odhaja v Bruselj: "Žena si bo malo oddahnila!"

Zurnal24 10.06.2024
Marjan Šarec odhaja v Bruselj, kdo bo novi obrambni minister? Obrambni minister Marjan Šarec, ki je v Evropski parlament izvoljen s preferenčnimi glasovi, ob razglasitvi rezultatov ni deloval najbolj navdušen. "Kar je, bo treba sprejeti," pravi… »

Šarmantni škotski vrtovi kulisa modne revije

Dnevnik 10.06.2024
V vrtovih škotskega gradu Drummond iz 17. stoletja so predstavili modno revijo ikonične hiše Dior. Oblikovalka Maria Grazia Chiuri se je s kolekcijo Cruise poklonila dediščini in zgodovini Škotske. Tako je sledila stopinjam legendarnega Christiana… »

»Ne liberalci ne socialisti v evropskem parlamentu nimajo ustreznega proti-odgovora, ki bi gasil že zanetene politike…

Mladina 10.06.2024
Vse, kar neokonservativne lobistične skupine potrebujejo, da bi premagale varovalke demokratičnih institucij, so bolj poslušna ušesa evropskih poslank in poslancev. V članku z naslovom Knjige za pridne punce, ki ga lahko v celoti preberete v posebni… »

Neizmerno veselje v taboru Vladimirja Prebiliča

Zurnal24 10.06.2024
Odličen rezultat za stranko Vesna. Vzdušje v stranki Vesna je izjemno, čuti se zadovoljstvo in olajšanje v enem, Vladimir Prebilič pa je kljub utrujenosti na voljo za čisto vse medije. Razrezali so torto, nazdravili s penino, najbolj čustven… »

Če premagamo Dance, vam Mercator podari televizor!

Dnevnik 10.06.2024
Mercator je že desetletja velik podpornik naših nogometašev, tokrat pa nagrajuje tudi navijače. Če v hipermarketih Mercator kupite televizor Vivax (model 58UHD10K), si lahko prvo tekmo proti Danski ogledate na njegovem 146-centimetrskem zaslonu, v… »

»Za palestinsko ljudstvo pomeni priznanje akt solidarnosti in spoštovanje pravic nacije«

Mladina 10.06.2024
IZJAVA DNEVA. "Za palestinsko ljudstvo pomeni priznanje akt solidarnosti, ki ga tako zelo potrebuje, in spoštovanje pravic nacije, za Izrael spodnašanje njegove strategije. V času obnovljene svetovne pozornosti za palestinsko vprašanje in… »

»Politika vsakokrat znova razume nacionalko kot proizvajalko političnih stališč, ne pa kot samostojen medij«

Mladina 10.06.2024
IZJAVA DNEVA. "Kako lahko kdo sploh verjame, da bo politika samo sebe nekje omejila, ko pa hoče posegati na vedno več področij. Prosto po domislici, da gre v politiki za enostavno gravitacijsko silo. Ko dobiš moč, je hočeš imeti vedno več. Torej… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem