Slovenija arhiv novic 04.07.2024

Joselu: Upam, da bomo upokojili Tonija Kroosa

RTV Slovenija 04.07.2024
V petek se bodo začeli četrtfinalni obračuni na 17. evropskem prvenstvu. V Stuttgartu se bosta pomerili Španija in Nemčija, prenos bo na TV Slovenija 2 in MMC-ju. Na večerni tekmi v Hamburgu se bosta srečali Francija in Portugalska. Obračun med… »

Popolna zapora Gostičeve ceste v Homcu

Domžalec 04.07.2024
Z Občine Domžale sporočajo, da je zaradi sanacije zidu ob cerkvi v Homcu vzpostavljena popolna zapora ceste. Zaradi sanacije zidu ob cerkvi, bo do četrtka, 5. septembra 2024, popolna zapora na Gostičevi cesti v Homcu. Ines Pušnik; Foto: Občina… »

SUMLJIV LJUBLJANČAN NA KOPRSKI ŽELEZNIŠKI POSTAJI: Pri sebi je imel te predmete

Regional 04.07.2024
Na železniški postaji v Kopru so policisti sinoči ob 21.46 izsledili 38-letnega moškega iz Ljubljane, ki je imel pri sebi več vrečk za pripravo osvežilne pijače in več novih oblačil, za katere ni znal pojasniti izvora in za katere niti ni imel… »

Od Elizejskih poljan prek Šuštarskega mostu do Frankfurta

RTV Slovenija 04.07.2024
Med slovenskimi navijači na Euru 2024 je zasenčila himno "Slovenija gre naprej" iz prve nogometne pravljice in Siddhartin napev "Dviga Slovenija zastave" iz leta 2008. Pesem o Jaki Bijolu je v Nemčiji postala prava uspešnica. Ooo, Jaka Bijoool, ooo… »

Hrvat Bralić okrepil obrambo Celja

RTV Slovenija 04.07.2024
Hrvat Slavko Bralić bo v prihodnji sezoni igral za Celje. 31-letni osrednji branilec je bil nazadnje član Osijeka, s klubom iz knežjega mesta pa je podpisal pogodbo do konca sezone 2025/26. Osrednji branilski položaj v Celju bo v sezoni 2024/25 še… »

V Sloveniji potekala največja regionalna kibernetska vaja pri nas doslej

RTV Slovenija 04.07.2024
V postojnski vojašnici je potekala devetdnevna vaja jadranskega regionalnega varnostno-kibernetskega sodelovanja, ki je združila okoli 100 pripadnikov oboroženih sil in strokovnjakov iz Slovenije, Hrvaške, BiH-a, Črne gore, Albanije, Kosova in ZDA… »

Čeferinu za predstave Slovenije čestitali tudi Mourinho, Rummenigge in Capello

RTV Slovenija 04.07.2024
"Kdor misli, da je bila slovenska igra destruktivna, negativna in da je to slab sloves za nogomet, ta prav veliko o nogometu ne ve," je v pogovoru za TV Slovenija dejal predsednik Evropske nogometne zveze Aleksander Čeferin. Slovenski nogometaši so s… »

Dnevni horoskop za petek, 5. julija 2024

Zurnal24 04.07.2024
Pustite stvari, da se same odvijejo, saj bi lahko s kakšnim napačnim korakom vse skupaj poslabšali. Sposobnosti bodo zmanjšanje, kar vas naj preveč ne obremeni. Občutek, da za vaše želje ni posluha, se bo umaknil takoj, ko boste prebudili pogum… »

Neodvisnost brez odgovornosti: veliki neuspeh Feda v boju z inflacijo

Finance.si 04.07.2024
Tako centralni bančniki kot tudi mi bi morali ugotoviti, kaj vse je šlo narobe, da se to ne bi več ponovilo.… »

Slovaška ministrica za kulturo za majhno rodnost v Evropi okrivila geje in lezbijke

Necenzurirano 04.07.2024
Predstavniki vlade populističnega slovaškega premierja Roberta Fica, ki je nedavno preživel poskus atentata, nadaljujejo s kulturnim bojem. Tokrat so sovražne izjave priletele iz ust ministrice za kulturo Martine Šimkovičove. Martina Šmikovičova… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem