Argentina

Gajser z zmago v drugi vožnji do tretjega mesta v Argentini

Dnevnik 10.03.2024
Slovenski motokrosist Tim Gajser je na uvodni dirki sezone svetovnega prvenstva v elitnem razredu MXGP v Argentini osvojil tretje mesto, potem ko je bil po padcu peti v prvi vožnji in je slavil v drugi. Skupno zmago na dirki je dosegel svetovni prvak… »

Tim Gajser zablestel že na prvi dirki

Delo 10.03.2024
Slovenski as Tim Gajser je na VN Argentine v motokrosu v prvi vožnji kljub padcu osvojil 5. mesto, v drugo pa je bil razred zase. Skupna zmaga Jorgeju Pradu. Petkratni svetovni prvak v motokrosu Tim Gajser (Honda) je že na prvi dirki sezone pokazal, da… »

Gajser po padcu v prvi vožnji sezono začel s tretjim mestom

RTV Slovenija 10.03.2024
Tim Gajser je uvodno dirko sezone SP-ja v motokrosu v elitnem razredu MXGP v Argentini končal na tretjem mestu. V prvi vožnji je bil peti, v drugi pa je zmagal. Slavil je branilec naslova Jorge Prado pred Romainom Febvrom. Gajser, ki je dobil sobotne… »

Tim Gajser začel novo sezono z zmago v kvalifikacijah

Delo 09.03.2024
Slovenski motokrosist je v Argentini na najboljši možni način vstopil v svetovno prvenstvo. Slovenski motokrosist Tim Gajser je na najboljši možni način začel novo sezono svetovnega prvenstva v elitnem razredu MXGP, saj je bil najhitrejši v… »

Krajnc in Lindič v Patagoniji poskrbela za nov presežek

RTV Slovenija 05.03.2024
Slovenska alpinista Luka Krajnc in Luka Lindič sta na odpravi v Patagoniji v Argentini od 23. do 26. februarja preplezala 500-metrsko prvenstveno smer. Gre za smer v južni steni Poincenota, poimenovala sta jo Pot. Pot v južni steni gore Aguja Poincenot… »

Milei v kongresu z novim svežnjem reform: "Ne bomo se umaknili, gremo naprej"

RTV Slovenija 02.03.2024
Argentinski predsednik Javier Milei je v petek v ognjevitem govoru v kongresu obljubil, da bo pospešil svoje načrte za prenovo države in izboljšanje gospodarstva. Ob tem je kongresnike pozval, naj podprejo nov sveženj zakonov. "Če ne bomo spremenili… »

Tim Gajser pred začetkom svetovnega prvenstva: Na prve tekme z 90-odstotno pripravljenostjo

Dnevnik 29.02.2024
Natanko en teden pred odhodom na prvo tekmo svetovnega prvenstva v motokrosu, ki bo v Argentini, se je na Vranskem slovenskim medijem predstavil najboljši slovenski motokrosist Tim Gajser. 27-letni Ptujčan je bil na druženju z mediji zelo zgovoren in… »

Konkurenca bo izjemna, nismo roboti, prvak bo, kdor bo naredil najmanj napak

Delo 28.02.2024
Slovenski šampion Tim Gajser komaj čaka na začetek sezone, v kateri bo lovil šesti naslov svetovnega prvaka v motokrosu. Z njim letos v MXGP tudi Jan Pancar. V nadaljevanju preberite: V zadnjih mesecih je bila v Sloveniji večja verjetnost, da… »

Gerard Pique: Pep Guardiola in Lionel Messi sta najboljša na svetu

Delo 24.02.2024
Nekdanji zvezdnik Barcelone se je v pogovoru za televizijski kanal ESPN Argentina razgovoril o nekdanjih kolegih pri katalonskem velikanu. Nekdanji zvezdnik Barcelone Gerard Pique se je v pogovoru za televizijski kanal ESPN Argentina razgovoril o… »

Nenadno preminil strelec odločilnega gola na SP 1990

Delo 20.02.2024
Legenda nemške nogometne reprezentance Andreas Brehme je umrl zaradi srčnega zastoja v 64. letu. Bil je član Kaiserslauterna, Bayerna in Interja (VIDEO). Le nekaj tednov zatem, ko se je poslovil Franz Beckenbauer , je nemško športno javnost je… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem