BBC

Oglasila se je Meghan: "To je kruto"

Zurnal24 09.03.2024
Vojvodinja susseška Meghan je v petek kritizirala "navidezno neskončno strupenost" družbenih omrežij, pa tudi dela medijev, danes poroča britanski BBC. Razkrila je, da je bila med svojima dvema nosečnostma tarča spletnih zlorab in napadov, in se… »

Colman obožuje botoks

Dnevnik 09.03.2024
Večkrat nagrajena britanska igralka Olivia Colman, ki je letos dopolnila 50 let, je pred dnevi v intervjuju za BBC Radio 2 priznala, da je velika oboževalka botoksa, z iskrenostjo pa naletela na pozitivne odzive v javnosti. Mediji so jo hvalili, ker… »

V NIGERIJI JE BILO UGRABLJENIH VEČ KOT 280 OTROK: Zgodilo se je že drugič ta teden

Regional 08.03.2024
Iz ene izmed šol v mestu Kuriga na severozahodu Nigerije so v četrtek oboroženi neznanci ugrabili več kot 280 učencev, je danes sporočil Uba Sani, guverner zvezne države Kaduna, v katero spada tudi Kuriga. Gre za eno največjih množičnih… »

Tudi devetdesetletni starci se poročajo, mar ne?

Delo 08.03.2024
Medijski mogotec bo svoj peti da dahnil prvega junija. Tokratna nevesta je ruska molekularna biologinja. Robert Murdoch se je spet zaročil. Tokrat se 92-letnik že več mesecev dobiva z upokojeno rusko molekularno biologinjo Eleno Žukovo, ki ima samo 67… »

Oboroženi neznanci iz šole v Nigeriji odpeljali več kot 280 otrok

RTV Slovenija 08.03.2024
Iz ene izmed šol v mestu Kuriga na severozahodu Nigerije so oboroženi neznanci ugrabili in neznano kam odpeljali več kot 280 učencev. Kot je dejala ena izmed prič, so bili v četrtek šolarji na dvorišču, ko so se pripeljali oboroženi moški na… »

Rupert Murdoch pri 92 letih na poti v peti zakon – tokrat z Eleno Žukovo

RTV Slovenija 08.03.2024
92-letni medijski mogotec Rupert Murdoch se je zaročil s 67-letno upokojeno rusko znanstvenico Eleno Žukovo. Zvezo, ki sta jo začela avgusta lani, bosta kronala s poroko na posestvu Moraga v Kaliforniji. Poroka naj bi bila to leto, piše britanski BBC… »

Za smrt na snemanju filma Rust prva obsodba

Zurnal24 07.03.2024
Orožarka filma Rust kriva za smrt direktorice fotografije. Manipulirala je z dokazi, zdaj ji grozi zapor. Orožarka Hannah Gutierrez-Reed, zadolžena za orožje na prizorišču snemanja filma, ki je napolnila pištolo za igralca Aleca Baldwina, preden je… »

Litovski obveščevalci: Rusija ima dovolj virov za še najmanj dve leti vojne

RTV Slovenija 07.03.2024
Potem ko so ruske sile februarja zavzele mesto Avdijivka v regiji Doneck, potekajo boji še na petih območjih vzdolž 1100 kilometrov dolge bojne črte. Po podatkih litovskih obveščevalnih služb ima Rusija dovolj virov za še najmanj dve leti vojne… »

62-letni Nemec se je proti covidu-19 cepil 217-krat

Delo 06.03.2024
Raziskovalce je skrbelo, da bi hiperstimulacija imunskega sistema utrudila določene celice, toda pri 62-letniku niso našli nobenega dokaza za to. Prvič, drugič, tretjič ... Dvestosedemnajstič. Dvainšestdesetletni moški iz Nemčije je bil… »

Pet pripadnikov britanskih posebnih enot preiskujejo zaradi sumov vojnih zločinov v Siriji

RTV Slovenija 06.03.2024
V Združenem kraljestvu pet aktivnih pripadnikov posebnih vojaških enot (SAS) preiskujejo zaradi incidenta pred nekaj leti v Siriji, ki vključuje morebitne vojne zločine. Vojaki sicer niso bili aretirani. Združeno kraljestvo je v zadnjem desetletju… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem