Bor

Poklar s 16 zadetki oddaljil Celjane od boja za naslov

RTV Slovenija 03.03.2024
Rokometaši Celja Pivovarne Laško so v 18. krogu državnega prvenstva doživeli tretji poraz. V Kopru so pred 2000 gledalci klonili z 32:27 (16:12) in zdaj zaostajajo dve točki za vodilnim Trimom iz Trebnjega. Pri gostiteljih je izjemno predstavo… »

Primož Roglič krstil majico novega kluba

Delo 03.03.2024
Nizozemec Olav Kooij (Visma-Lease a Bike) je zmagovalec prve etape 82. dirke Pariz-Nica. Nizozemec Olav Kooij (Visma-Lease a Bike) je zmagovalec prve etape 82. dirke Pariz-Nica. Na trasi v okolici Les Mureauxa (157,7 km) je odločil sprint precej… »

Evenepoel že v uvodni etapi preizkušal potrpljenje Rogliča

RTV Slovenija 03.03.2024
Dirka Pariz–Nica se je začela z razgibano etapo v okolici Les Mureauxa (157,7 km), ki jo je v ciljnem sprintu večje skupine dobil Olav Kooij (Visma). Primož Roglič je svojo prvo dirko za novo ekipo Bora Hansgrohe končal v času zmagovalca na 17… »

Roglič izgubil nekaj sekund proti Evenepoelu, Jorgensonu in Bernalu

Zurnal24 03.03.2024
Slovenski kolesarski as Primož Roglič je odprl tekmovalno sezono. Za Primožem Rogličem je prvi tekmovalni dan v dresu ekipe Bora-hansgrohe. Zasavec si je za začetek sezone izbral dirko Pariz - Nica, ki jo je sicer dobil že v letu 2022, lani pa je na… »

Začenja se spektakel! Roglič že ob debiju za Boro takoj proti mrzkemu rivalu

Zurnal24 03.03.2024
Roglič se bo v nedeljo na prvi etapi dirke Pariz-Nica prvič predstavil v novem dresu. Slovenski kolesarski as Primož Roglič se bo danes prvič tekmovalno predstavil v dresu nove ekipe Bora-hansgrohe. Štiriintridesetletni Kisovčan bo ves teden… »

"Prvi sestanek sva imela v pivnici, zato se ga ne spominjam dobro"

Zurnal24 01.03.2024
Slovenski kolesarski zvezdnik se je že pred leti sestal s šefom svoje nove ekipe. V dresu Bore bo prvič na dirki nastopil ta konec tedna. V nedeljo se bo začela večetapna dirka Pariz - Nica, na njej pa bo prvič kot član ekipe Bora-hansgrohe… »

Vingegaard že leti, na vrsti Pogačar in Roglič

Delo 26.02.2024
Slovenska kolesarska asa konec tedna začenjata sezono, v katero so zelo uspešno že skočili drugi zvezdniki. V nadaljevanju preberite: Jan Tratnik (Visma Lease a Bike), Matej Mohorič, Matevž Govekar (oba Bahrain Victorious) in Gal Glivar (UAE Gen Z)… »

Kooij tokrat boljši od Merliera; Mezgec 40.

RTV Slovenija 23.02.2024
Nizozemec Olav Kooij (Visma-Lease a Bike) je zmagovalec pete etape Dirke po ZAE. Ravninsko etapo z enim kategoriziranim vzponom je pričakovano odločil sprint glavnine. Za Kooija je bila to že jubilejna 30. zmaga v karieri in druga letos. Tokrat pa v… »

Rogličev moštveni kolega: "Upam, da Primoža le uspem prepričati!"

Zurnal24 22.02.2024
Bob Jungels si obupano želi biti del ekipe, ki bo na dirki po Franciji podpirala Primoža Rogliča. Za odličnim luksemburškim kolesarjem Bobom Jubgelsom je precej slaba sezona, katero bo zagotovo želel čim hitreje pozabiti. Po svojem prestopu k ekipi… »

Začenja Jonas Vingegaard

Dnevnik 22.02.2024
Dvakratni zaporedni zmagovalec kolesarske dirke po Franciji, Jonas Vingegaard (Visma-Lease a Bike), danes v Španiji začenja svojo šesto sezono v dresu nizozemskega moštva. Vsa kolesarska javnost je letos še bolj, kot je bila preteklih letih, v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem