CNN

Drobci domnevno Beethovnove lobanje so se iz ZDA vrnili na Dunaj, kjer je tudi njegov grob

RTV Slovenija 26.07.2023
Fragmente lobanje, ki naj bi pripadala Ludwigu van Beethovnu, po novem hranijo pod streho medicinske univerze na Dunaju. Ustanovi jih je podaril ameriški poslovnež Paul Kaufmann, ki jih je po materini smrti leta 1990 odkril v sefu francoske banke. V… »

Italija začela odstranjevati imena lezbičnih mater z rojstnih listov

RTV Slovenija 22.07.2023
Po novi italijanski zakonodaji, ki jo je sprejela konservativna vlada Giorgie Meloni, so v Padovi začeli odstranjevati imena nebioloških lezbičnih mater z rojstnih listov njihovih otrok. Omenjeni rojstni listi pripadajo 33 otrokom Italijank, ki so… »

Ukrajinske sile že uporabljajo ameriške kasetne bombe

Dnevnik 21.07.2023
ZDA so Ukrajini že dobavile kasetne bombe, ki so jih ukrajinske sile začele uporabljati, je sporočila Bela hiša. Ukrajinske sile so jih začele uporabljati v zadnjem tednu, je v četrtek izjavil tiskovni predstavnik ameriškega Sveta za nacionalno… »

Ukrajina / Po navedbah Bele hiše že uporabljajo ameriške kasetne bombe

Mladina 21.07.2023
Ameriški predsednik Joe Biden je v intervjuju, ki ga je v začetku julija predvajala televizija CNN, dejal, da je glede dobave tega orožja Ukrajini sprejel "zelo težko odločitev" ZDA so Ukrajini že dobavile kasetne bombe, ki so jih ukrajinske sile… »

Dokumentarec CNN o 8. marcu ali zgodba o neskončni naivnosti zahodnih novinarjev

Nova 24TV 20.07.2023
Nika Kovač iz dokumentarca CNN. Televizijska mreža CNN je od leta 1980, ko je začela oddajati 24-urni novičarski TV program, prehodila dolgo pot. Od novic, ki so gledalcem objektivno, nepristransko in nadpolitično sporočale o dogajanju v ZDA in po… »

Nika Kovač: S tem filmom smo dobili nazaj svojo zgodbo in svoj glas

Delo 19.07.2023
Medijska hiša CNN je posnela kratek dokumentarec o delovanju Inštituta 8. marec. Članice in člani Inštituta 8. marec so po spletu sporočili, da je medijska hiša CNN posnela kratek dokumentarec o njihovem delovanju. V desetminutnem filmu je v… »

CNN / Oglejte si dokumentarni film o Niki Kovač

Mladina 19.07.2023
Ameriška televizija CNN je na spletu objavila kratki dokumentarec o boju direktorice Inštituta 8. marec. Ameriška televizija CNN je pred kratkim v Sloveniji snemala dokumentarni film o Inštitutu 8. marec oziroma o (aktivističnem) boju njegove… »

CNN posnel dokumentarni film o Inštitutu 8. marec

Mladina 18.07.2023
Ugledna ameriška TV hiša je posnela dokumentarec o delovanju organizacije, ki jo vodi Nika Kovač. Članice in člani Inštituta 8. marec so sporočili, da je medijska hiša CNN posnela kratek dokumentarec o njihovem delovanju. Dokumentarni film naj bi… »

Kerry z obiskom na Kitajskem oživlja podnebno diplomacijo

RTV Slovenija 17.07.2023
Posebni ameriški odposlanec za podnebje John Kerry se je v Pekingu sestal s svojim kitajskim kolegom Šje Dženhuanom. Namen pogovorov, ki so trajali kar štiri ure, je bil oživiti zastali dialog med velesilama o reševanju podnebne krize. "Upamo, da… »

Je to novi Jevgenij Prigožin?

SiolNET 15.07.2023
Ruski predsednik Vladimir Putin je Wagnerjevim borcem predlagal, da poveljstvo nad zasebno paravojaško enoto prevzeme izkušeni plačanec Andrej Trošev, poročanje časnika Kommersant povzema CNN. Konec junija, pet dni po neuspehu Wagnerjevega upora v… »

Novice dneva »

CESTA VZELA ŠE ENO ŽIVLJENJE: Ob padcu umrl motorist

Regional pred dvema uramaše 2 povezani

Eden je imel oči za gostinske lokale, drugi za paketomate

Necenzurirano pred tremi uramiše 1 povezana

Znan prvi finalist boja za Stanleyjev pokal

Zurnal24 pred eno uroše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem