CNN

Bidnov sin vložil tožbo proti Giulianiju

Mladina 27.09.2023
Hunter Biden je vložil tožbo proti nekdanjemu županu New Yorka Rudyju Giulianiju in odvetniku Robertu Costellu, v kateri trdi, da sta mu posegla v digitalno zasebnost. Sin predsednika ZDA Hunter Biden je včeraj v Kaliforniji vložil tožbo proti… »

Hollywood / Konec stavke

Mladina 27.09.2023
Vodstvo sindikata je potrdilo okvirni dogovor med sindikalnimi pogajalci in lastniki hollywoodskih studiev in podjetij za predvajanje spletnih vsebin. Vodstvo sindikata ameriških scenaristov (WGA) je v torek soglasno glasovalo za konec stavke, ki je… »

Bidnov pes znova ugriznil tajnega agenta. To je že enajsti incident.

SiolNET 27.09.2023
Nemški ovčar ameriškega predsednika Joeja Bidna po imenu Commander je ugriznil še enega agenta tajne službe, poročajo ameriški mediji. To je že enajsti znani incident z ugrizom, v katerega je bil vpleten dveletni ovčar. Tiskovna predstavnica je… »

Hollywoodski scenaristi se lahko vrnejo na delo

SiolNET 27.09.2023
Vodstvo sindikata ameriških scenaristov (WGA) je v torek soglasno glasovalo za konec stavke, ki je trajala 148 dni. Konec stavke mora sicer potrditi še večina članov sindikata, vendar je stavke praktično že konec, poroča CNN. Vodstvo sindikata je… »

Scenaristi s stavko dosegli izboljšave

Delo 27.09.2023
Plače scenaristov se bodo po večmesečni stavki zvišale. Vodstvo sindikata ameriških scenaristov (WGA) je v torek soglasno glasovalo za konec stavke, ki je trajala 148 dni. Konec stavke mora sicer še potrditi večina članov sindikata, vendar je… »

Še ena Commanderjeva žrtev: Bidnov pes znova ugriznil agenta tajne službe

RTV Slovenija 27.09.2023
Commander, pes ameriškega predsednika Joeja Bidna, je znova napadel in ugriznil agenta tajne službe, so sporočili iz Bele hiše. Števec ugrizov dve leti starega nemškega ovčarja tako kaže že 11 poškodb. "Včeraj okoli 20. ure je agent tajne… »

Od otroških igrišč do vojaških poligonov: ruske šole množično kupujejo orožje

SiolNET 25.09.2023
V Rusiji otroke pospešeno pripravljajo na vojno, otroška igrišča se spreminjajo v vojaške poligone, otroci v vrtcih in šolah se oblačijo v uniforme in sodelujejo pri vojaških vajah, starejše otroke pa učijo kopati rove, metati granate in… »

Rusija, Kitajska in ZDA povečale aktivnosti v zvezi z jedrskimi poskusi

SiolNET 22.09.2023
Rusija, ZDA in Kitajska so v zadnjih letih zgradile nove objekte in izkopale nove predore na svojih poligonih za jedrske poskuse, kažejo satelitski posnetki, o čemer ekskluzivno poroča CNN. Posnetke so pridobili v času, ko so napetosti med tremi… »

Na najboljšem letališču na svetu potni listi ne bodo potrebni

RTV Slovenija 21.09.2023
Promet naj bi na najboljšem letališču na svetu za leto 2023, Čangiju v Singapurju, prihodnje leto potekal še bolj tekoče. Uradniki so napovedali, da bodo uvedli avtomatizirano preverjanje brez potnih listov. "Singapur bo ena prvih držav na svetu… »

Republikanski senator, ki si je upal kritizirati Trumpa, odhaja v pokoj

SiolNET 19.09.2023
Republikanski senator ameriške zvezne države Utah Mitt Romney je preteklo sredo sporočil, da leta 2024 ne bo več kandidiral za ponovno izvolitev in da se ob koncu senatorskega mandata namerava upokojiti. V svoji izjavi je kritiziral tako aktualnega… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem