CNN

Ubita med telefonskim pogovorom z očetom

SiolNET 09.10.2023
Američanka Deborah Matias, ki se je v času študija preselila v Izrael in tam spoznala svojega moža, je bila ubita med telefonskim pogovorom z očetom, poroča CNN. This is a heartbreaking account of the heroic sacrifice made by Deborah and Shlomi… »

Bruno Mars odpovedal načrtovani koncert v Tel Avivu

RTV Slovenija 08.10.2023
Bruno Mars je bil primoran odpovedati koncert v Tel Avivu po tem, ko je skrajna palestinska organizacija Hamas izvedla presenetljiv napad na Izrael. Organizator je sporočil, da bodo kupnine za vstopnice oboževalcem v celoti vrnili. Mars, ki je v sredo… »

Potrjena avtentičnost posnetka: V Gazi ugrabili in pljuvali negibno Nemko

Zurnal24 08.10.2023
V Gazi so ugrabili Nemko, jo nepremično vozili naokoli na poltovornjaku. Nekateri so jo pljuvali. CNN je potrdil pristnost videoprispevka. CNN je potrdil pristnost videoposnetka, ki prikazuje borce iz Gaze, ki paradirajo z ugrabljeno žensko. To je Shani… »

Že drugi Bidnov pes zaradi agresivnega vedenja iz Bele hiše

RTV Slovenija 05.10.2023
Pes ameriškega predsednika Joeja Bidna, nemški ovčar Commander, je moral zapustiti Belo hišo. Razlog? Ugriznil je številne agente tajne službe in druge uslužbence. Dveletnega nemškega ovčarja družine Biden po imenu Commander (Poveljnik), ki se… »

Nancy Pelosi naj bi iz pisarne izrinil Kevin McCarthy

Delo 05.10.2023
Nancy Pelosi je v torek dejala, da ji je McHenry v elektronskem sporočilu naročil, naj nemudoma – do naslednjega dne – izprazni svojo pisarno. Kot sta za CNN dejala republikanska vira, naj bi za potezo začasnega predsednika parlamenta Patricka… »

Bidnov pes Commander zaradi agresivnega vedenja zapustil Belo hišo

SiolNET 05.10.2023
Nemški ovčar ameriškega predsednika Joeja Bidna po imenu Commander je moral zapustiti Belo hišo, ker je ugriznil številne agente tajne službe in druge uslužbence, so v sredo sporočili iz Bele hiše. Pred kratkim so ameriški mediji poročali, da… »

ZDA so strelivo, ki so ga zasegle Iranu, poslale Ukrajini

RTV Slovenija 05.10.2023
ZDA so tisoče kosov iranskega streliva, ki so ga zasegle, poslale Ukrajini, kar naj bi olajšalo težave ukrajinske vojske s pomanjkanjem orožja in streliva, medtem ko Kijev čaka na nove dobave zahodnih zaveznikov. Ameriška vojska je v sredo… »

Umik srbskih sil z meje s Kosovom / »Srbija ne želi konflikta z Natom«

Mladina 03.10.2023
ZDA so navedbe srbskih oblasti o umiku vojaških sil pozdravile. Srbski predsednik Aleksandar Vučić je v ponedeljek v pogovoru za ameriški CNN zatrdil, da so zmanjšali število vojakov ob meji s Kosovom, in poudaril, da si Srbija ne želi konflikta z… »

Vučić: Z meje umikamo srbske sile, ne želimo konflikta z Natom

Dnevnik 03.10.2023
Srbski predsednik Aleksandar Vučić je v ponedeljek v pogovoru za ameriški CNN zatrdil, da so zmanjšali število vojakov ob meji s Kosovom, in poudaril, da si Srbija ne želi konflikta z Natom. ZDA so navedbe srbskih oblasti o umiku vojaških sil s… »

Na Airbnbju po novem na voljo za najem Shrekovo "močvirje"

RTV Slovenija 28.09.2023
Vas mika oddih v "blatnem, z mahom prekritem močvirju"? Verjetno ne bi bila vaša prva izbira, ampak prav to ponuja Airbnb na svoji strani. A to ni običajno močvirje, ampak natančna poustvaritev Shrekovega domovanja. Shrekovo močvirje je na… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem