Kina

KAJ PRINAŠA VIKEND?

Spodnje Podravje 11.01.2024
Prihajajoči vikend v mestu obljublja pestro paleto dogodkov, ki zagotavljajo zabavo in kulturo za vse generacije. V petek, 12. januarja, bodo obiskovalci lahko uživali v drsanju na mestni tržnici in se zabavali na vrtavkah na Miklošičevi ulici, oba… »

Se bo gradnja minipleksa v podhodu Ajdovščina začela že letos?

RTV Slovenija 11.01.2024
Če bo predvidoma marca izveden javni razpis za izbor izvajalca gradbeno-obrtniških in instalacijskih del, se bo gradnja minipleksa lahko začela že letos. Projekt, pričakovan že desetletje in naj bi bil končan do leta 2025, vodi Mestna občina… »

Družinsko življenje običajne družine z neobičajnim očetom, ki je sam objadral svet

Domžalec 11.01.2024
Avtobiografska drama Šterkijada prikazuje družino Šterk in odnose v luči nenehne odsotnosti avanturističnega očeta Jureta Šterka, prvega Slovenca, ki je objadral svet. Kljub temu, da je dosegel nekaj velikega, je to potisnjeno v ozadje. Režiser… »

KAKŠEN OKUS ZA FILME IMAMO V SLOVENSKI ISTRI? V minulem letu smo si najraje ogledali te žanre

Regional 09.01.2024
Preverili smo, katere filme smo si najraje ogledali v koprskem kinematografu. Prvo mesto po obisku si delita Barbie in Oppenheimer, ali na kratko fenomen Barbenheimer. Obiskovalci kina Cineplexx Koper so v lanskem letu najbolj gledali filmska hita Barbie… »

Zabava v Mestu med Vikendom

Spodnje Podravje 04.01.2024
Prihajajoči vikend prinaša obilo dogajanja in aktivnosti v mestu. Mestna tržnica bo v petek, soboto in nedeljo gostila drsališče, ki bo odprto od 15. do 20. ure v petek in od 10. do 20. ure v soboto in nedeljo, seveda ob primernih vremenskih pogojih… »

Nabucco za začetek sezone neposrednih prenosov iz newyorške Metropolitanske opere

Dnevnik 04.01.2024
Newyorška Metropolitanska opera bo sezono neposrednih prenosov predstav začela to sobot z Verdijevo opero Nabucco. Letošnja sezona bo že 17. po vrsti, slovenski gledalci pa si bodo prenose v živo lahko ogledali v ljubljanskem in mariborskem kinu… »

Premierna domžalska projekcija avtobiografske drame Šterkijada

Domžalec 02.01.2024
V sredo, 10. januarja 2024, na filmsko platno Mestnega kina Domžale premierno prihaja avtobiografska drama Šterkijada. Domžalski premierni projekciji, ki bo na spredu ob 20. uri, bo sledil pogovor z ekipo filma. Avtobiografska drama Šterkijada… »

Ekipa Mestnega kina Domžale izbrala naj 5 filmov leta 2023

Domžalec 01.01.2024
Pred vstopom v novo leto, so se mnogi lotili inventure starega leta. Tudi ekipa Mestnega kina Domžale je tako sestavila lestvico petih najboljših filmov leta, ki se je ravnokar izteklo. Ožja in širša ekipa je decembra 2023 pripravila seznam filmov… »

Ferrari je kot triler, ki je ves čas na 9 tisoč obratih

SiolNET 29.12.2023
Biografska drama o ustanovitelju slovite znamke dirkalnih avtomobilov je eden tistih filmov, ki si jih je obvezno ogledati v kinu, saj gledalca potisne v sedež bolida sredi nevarne cestne dirke in hkrati tudi v središče dramatične družinske drame… »

PRAZNIČNO VZDUŠJE NA PTUJU: Raznolike aktivnosti za vse okuse

Spodnje Podravje 28.12.2023
PETEK, 29. december: Ptuj se prebuja v praznično jutro s številnimi dogodki za vse generacije. Otroci bodo uživali v animacijah na Pravljičnem Mestnem trgu, kjer bo od 17. do 19. ure potekal program “Piki Poki – Zabava za otroke”. Ljubitelji… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem