Kina

Vikend dogajanje na Ptuju: Praznična čarovnija v mestnem srcu

Spodnje Podravje 14.12.2023
Ta vikend, od petka, 15. decembra, do nedelje, 17. decembra, Ptuj oživlja s prazničnim vzdušjem, ki ga prinaša dogodek “Ptuj – Pravljični Mestni trg in staro mestno jedro”. Mesto se bo spremenilo v pravo pravljično deželo, ki obljublja… »

Kaj pa Ester?

Domžalec 13.12.2023
V petek, 15. decembra 2023, v Mestni kino Domžale prihajajo ustvarjalci filma Kaj pa Ester?. Film govori o ljubezni in najstniških tegobah. Eno od glavnih vlog v filmu igra pevec skupine Joker Out, Bojan Cvjetićanin. Filmska zgodba govori o Ester, ki… »

Odmev na film Vzornik

Domžalec 13.12.2023
V ponedeljek, 11. decembra 2023, smo si lahko v Mestnem kinu Domžale ogledali premierno predstavo filma Vzornik. Film, ki sodi v čas korone na njenem začetku, po končani epidemiji, je absurdna zgodba, vendar pa spet ne toliko, da bi v njej ne zaznali… »

Domžalska premiera filma Vzornik

Domžalec 12.12.2023
Novi film Nejca Gazvode je absurdna pripoved o absurdnih časih, ki postavlja vprašanje o tem, ali se še lahko vrnemo nazaj, če to ni več mogoče, in kako živeti v resničnosti popolnoma novih pravil. Film je nastal v mednarodni koprodukciji –… »

Vzornik že danes v Domžalah

Domžalec 11.12.2023
Danes zvečer ob 20. uri v domžalski Mestni kino prihaja film z naslovom Vzornik. Vzornik je pripoved o absurdnih časih, ki postavlja vprašanje o tem, ali se še lahko vrnemo nazaj, če to ni več mogoče, in kako živeti v resničnosti popolnoma novih… »

To danes počne Ula Furlan

Zurnal24 11.12.2023
Ponovno tudi na RTVS. Videli smo jo na RTVS, nato je oddajo vodila na Planet TV, občudovali smo jo kot model, tudi v Playboyu, v Kinu Šiška je delala kot PR-ovka, je pa tudi kolumnistka in igralka. To je vsestranska Ula Furlan, ki jo na televiziji… »

Gremo spet v Šiško!

Mladina 08.12.2023
Kino Šiška in Mladina tudi letos združujeta moči pri organizaciji prednovoletne zabave, tokrat v udarnem triu z ajdovskim kolektivom Ale v Pale. Decembrski kulturni program v prestolnici je spet tako pester, da še ni čisto jasno, kdaj točno se nam… »

Vlado Kreslin: "Zdaj se samo še lepe delamo in se fotografiramo do onemoglosti"

RTV Slovenija 07.12.2023
Najpogosteje izgovorjeno ime v zadnjem mesecu dni je gotovo Vlado Kreslin. Jubilej glasbenika so najprej ovekovečili na koncertu Vala 202 v Kinu Šiška, zdaj pa ga čakajo še trije tradicionalni decembrski koncerti. "Vsi se čudijo temu, kar počnemo,"… »

Zbudi me, nagrajeni film o pozabi in nasilju, odpira festival v Beljaku

RTV Slovenija 06.12.2023
V beljaškem Mestnem kinu se z avstrijsko premiero slovenskega igranega filma Zbudi me v režiji Marka Šantića začenja filmski festival K3. Na festival potujeta tudi filma Jezdeca in Mož brez krivde ter dokumentarec Melania. Predvajanja filma se bodo… »

Pogovor pri Jankoviću

Dnevnik 06.12.2023
Na razpisu za novega direktorja Kina Šiška sta dva kandidata izpolnjevala razpisne pogoje, a sta oba po pogovoru z ljubljanskim županom kandidaturo umaknila. Ko je dolgoletni direktor Kina Šiška Simon Kardum avgusta nastopil funkcijo člana uprave… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem