Kovin

Na Koroškem je stekel odvoz nevarnega mulja, ki ga je naplavilo v avgustovskih poplavah

RTV Slovenija 11.12.2023
Odvoz v ujmi naplavljenega nevarnega mulja s Koroške, ki je glede na vsebnosti težkih kovin opredeljen kot nevaren odpadek, so začeli odvažati z lokacije Krivograd. Izbrani izvajalec ga bo v ponedeljek odpeljal okoli 150 ton. Po dveh prestavitvah… »

Začel se je odvoz nevarnega mulja s Koroške

Dnevnik 11.12.2023
Končno je le stekel odvoz v ujmi naplavljenega nevarnega mulja s Koroške. Mulj, ki je glede na vsebnosti težkih kovin opredeljen kot nevaren odpadek, so začeli odvažati z lokacije Krivograd. Danes bo izbrani izvajalec odpeljal okoli 150 ton, v torek… »

Stekel je odvoz nevarnega mulja s Koroške

Delo 11.12.2023
Mulj, ki je glede na vsebnosti težkih kovin opredeljen kot nevarni odpadek, so začeli odvažati z lokacije Krivograd. Danes bodo odpeljali okoli 150 ton. Stekel je odvoz v ujmi naplavljenega nevarnega mulja s Koroške. Mulj, ki je glede na vsebnosti… »

Dneve slovenskega filma v Beogradu odpirata Jezdeca

RTV Slovenija 07.12.2023
V Jugoslovanski kinoteki v Beogradu se začenjajo 9. Dnevi slovenskega filma. Do 10. decembra bodo na več lokacijah po Srbiji na ogled sodobne slovenske produkcije, med njimi tudi film Jezdeca režiserja Dominika Menceja, ki bo festival tudi uradno… »

Pri 11 vzorcih z najožjih vodovarstvenih območij odkrili presežene vrednosti težkih kovin

RTV Slovenija 01.12.2023
Vzorčenje tal na najožjih vodovarstvenih območjih, ki ga je septembra letos izvedel inšpektorat za kmetijstvo, gozdarstvo, lovstvo in ribištvo, je pokazalo presežene vrednosti težkih kovin pri 11 vzorcih, dva sta z lokacij, ki so jih prizadele… »

Presežene vrednosti težkih kovin pri 11 vzorcih z vodovarstvenih območij

SiolNET 01.12.2023
Vzorčenje tal na najožjih vodovarstvenih območjih, ki ga je septembra letos izvedel Inšpektorat RS za kmetijstvo, gozdarstvo, lovstvo in ribištvo, je pokazalo presežene vrednosti težkih kovin pri 11 vzorcih. Od teh sta bila dva vzorca z lokacij, ki… »

Presežene vrednosti težkih kovin pri 11 vzorcih z vodovarstvenih območij

Dnevnik 01.12.2023
Vzorčenje tal na najožjih vodovarstvenih območjih, ki ga je septembra letos izvedel Inšpektorat RS za kmetijstvo, gozdarstvo, lovstvo in ribištvo, je pokazalo presežene vrednosti težkih kovin pri 11 vzorcih. Od teh sta bila dva vzorca z lokacij, ki… »

Svetovni prvakinji Tyri Barada še bron, Slovencem skupaj ducat kolajn

Delo 28.11.2023
Na svetovnem prvenstvu na Portugalskem so bili naši kikboksarji in kikboksarke izjemno uspešni. V Albufeiri na jugu Portugalske so pod streho spravili svetovno prvenstvo v kikboksu združenja WAKO, na katerem so zelo vidne vloge igrali tudi slovenski… »

V SKLOPU ETZO 2023: Marjetica Koper opremila Dijaški in študentski dom Koper (FOTO)

Regional 24.11.2023
Marjetica Koper je v sklopu ETZO – Evropskega tedna zmanjševanja odpadkov, opremila Dijaški in študentski dom Koper s priročno infrastrukturo za ločeno zbiranje odpadkov. Gre za zbiralnike odpadkov MakoBox, ki so primerni za domačo uporabo v… »

Osmij: Najdragocenejša plemenita kovina kot ključ do naložbene priložnosti

RTV Slovenija 22.11.2023
1.500-krat bolj redek in 20-krat bolj dragocen kot zlato. V svetu naložb iščemo produkte, ki ne le blestijo s trenutno vrednostjo, temveč tudi dolgoročno prinašajo stabilnost in bogatijo naš finančni portfelj. V zadnjem času se vlagatelji tako… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem