Niš

Temačni turizem – tržna niša, h kateri agencije rade pristavijo lonček

Delo 11.04.2023
Ljudje iščejo doživetja, ki pustijo spomine, in temačni turizem gotovo pusti globoko izkušnjo, pravi Barbara Pavlakovič s fakultete za turizem. V nadaljevanju preberite: Čeprav v Ukrajini že 14 mesecev divja vojna, se turizem ni povsem ustavil… »

Po sporu z bratom Boban obležal v mlaki lastne krvi

Necenzurirano 07.04.2023
Verbalnemu obračunu je kot navadno hitro sledil še fizični, ki se je za starejšega od bratov Vacić odvil po najbolj črnem scenariju. 52-letni Boban Vacić je bila danes umorjen v Nišu, policisti pa sumijo, da ga je s sekiro pokončal, njegov pet… »

Dveletna Petra je umrla v najhujših mukah

Necenzurirano 24.03.2023
Za umor dve leti stare Petre Vladulović je osumljen njen očim Miloš Nikolić. Danes se je višje tožilstvo v Zaječarju v Srbiji seznanilo z obdukcijskim zapisnikom. Na Inštitutu za sodno medicino v Nišu so zaključili obdukcijo trupla že konec… »

Obsodili nekdanjega šefa jugoslovanske protiobveščevalne službe, ki je preganjal tudi Janšo

Mladina 21.03.2023
Nekdaji šef Kosa Aleksandar Vasiljević je bil tudi vodja vojaškega pregona v procesu proti četverici JBTZ v Sloveniji. Na sodišču v Osijeku so na 20 let zapora v odsotnosti obsodili nekdanjega šefa jugoslovanske vojaške protiobveščevalne službe… »

Zaradi vojnih zločinov obsojen človek, ki je preganjal tudi četverico JBTZ

SiolNET 21.03.2023
Na sodišču v Osijeku so na 20 let zapora v odsotnosti obsodili nekdanjega šefa jugoslovanske vojaške protiobveščevalne službe (Kos) Aleksandra Vasiljevića. Sodili so mu za vojne zločine nad hrvaškimi civilisti in vojnimi ujetniki v taboriščih… »

Slovenčev šnops je najboljši v Srbiji

Slovenske novice 05.03.2023
Postojnčan je izstopil iz podjetja Dondon in šel na jug. Pri Nišu izdeluje srbsko rakijo in z njo pobira nagrade. »Večkrat v šali rečem, da je moral priti Slovenec v Srbijo, da jim pokaže, kako se dela rakija,« med drugim pravi Postojnčan Gorazd… »

Malo Petro v prerani grob položili v beli obleki in beli krsti

Necenzurirano 28.02.2023
Pred enim tednom se je v Zaječarju odvil zločin, ki še vedno pretresa srbsko javnost. Na las podoben primer je pri nas odmeval poleti 2016, ko je na Jesenicah za posledicami zlorab staršev umrla dve leti stara punčka Arina. Obukcija trupla 2 leti… »

Romunijo stresel potres z magnitudo 5,5, panika tudi v Srbiji: 'Stekli smo na ulice'

Necenzurirano 14.02.2023
V ponedeljek je Romunijo tresel potres, magnitude 5. Danes, v torek popoldne je območje stresel močnejši potres z močjo 5,5 stopnje, čutili so ga tudi v Srbiji. Romunijo je stresel nov močan potres, potem ko je območje v ponedeljek stresel potres z… »

Strašno, kaj se je Oliverju zgodilo sredi avtoceste: Hvala bogu, da smo živi (FOTO)

Slovenske novice 12.02.2023
Za las je ušel smrti ... Na srbski avtocesti Beograd – Niš se je v soboto zgodila silno nenevadna nesreča. Iz nadvoza je odpadel zaščitni sloj betona, ki je zadel avto, ki se je v tem času pripeljal spodaj, poroča Kurir. Oliver Paunović iz Niša… »

Slovenska reprezentanca se je odločila za novo naturalizacijo, koga bo izbrala?

Zurnal24 06.02.2023
Priprave reprezentance v senci iskanja nove okrepitve za eurobasket. Slovenska ženska reprezentanca v košarki se v Ljubljani pripravlja na zadnji dve tekmi v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo, ki ga bo junija gostila Slovenija. Obračunov z Albanijo… »

Novice dneva »

Izrael pozval k evakuaciji 100.000 civilistov

Mladina pred 27 minutamiše 4 povezane

V požaru v Idriji umrl moški

RTV Slovenija pred 51 minutamiše 3 povezane

Prometni pritisk na Ljubljano bo čedalje hujši

Delo pred 4 uramiše 1 povezana

Dallas potrdil slabe novice, tako se bodo reševali

Zurnal24 pred eno uroše 1 povezana

Danes še nekaj sonca, nato z zahoda deževje, možne tudi nevihte

Necenzurirano pred dvema uramaše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem