Niš

19-letnik iz Srbije z zračno puško ustrelil 18-letnika

Nova 24TV 05.05.2023
Foto: Pixabay V mestu Leskovac na jugu Srbije naj bi 19-letnik z zračno puško v prsni koš ustrelil 18-letnega vrstnika, ki so ga morali zaradi poškodbe prepeljati v klinični center v Nišu. Policija je danes osumljenca prijela, tožilstvo pa mu je… »

Mladenič na jugu Srbije z zračno puško huje ranil vrstnika

Primorske 05.05.2023
V mestu Leskovac na jugu Srbije naj bi 19-letnik z zračno puško v prsni koš ustrelil 18-letnika, ki so ga morali zaradi poškodbe prepeljati v klinični center v Nišu. Policija je danes osumljenca prijela, tožilstvo pa mu je odredilo 48-urni pripor… »

Upokojenci, Rupar je prevara (PREJELI SMO)

Necenzurirano 03.05.2023
Pavel Rupar, zastonj podpora SDS, zastonj prenosi RTV Slovenija, ki jo moramo podpirati, žal, vsi imetniki televizijskih sprejemnikov. Premalo vam bodo nekulturni izpadi in napadi na civilna združenja. Upokojenci so bili in bodo tudi v prihodnje ostali… »

Branko Soban: Od New Yorka do Niša

SiolNET 21.04.2023
Kaj je pravzaprav demokracija? Gotovo eno najbolj duhovitih in po svoje tudi nadvse ciničnih definicij je pred davnimi leti zapisal George Bernard Shaw, ko je dejal: "Demokracija je velik balon, ki ga oblast napolni s toplim zrakom in pošlje v nebo. In… »

Mladi zdravniki odgovarjajo na vprašanje, ali bi delali brezplačno

Zurnal24 18.04.2023
"Tak predlog lahko razumemo kot še en udarec za slovenske javne bolnišnice," so sklenili. Zdravniki kardiokirurške klinike iz Niša v Srbiji so zaradi skrajševanja čakalnih vrst ob koncih tedna delali brezplačno, in sicer kar 12 vikendov. Cilj je… »

Kje si, DeSUS?

Dnevnik 18.04.2023
Vsi, ki ste prepričani, da je nekdaj silno pomembna politična stranka, ki je bila pogosto jeziček na tehtnici pri oblikovanju bodisi vladne koalicije ali pa močne opozicije, stranka upokojencev DeSUS, klavrno končala v ropotarnici slovenskega… »

Mladi zdravniki Slovenije pravijo, da že delajo brezplačno

Necenzurirano 17.04.2023
Pred dnevi je zanimanje požela vest iz Srbije, kjer so na kliniki za kardiologijo v Nišu zdravniki opravili večje število neplačanih nadur, s čimer so skrajšali čakalne vrste. Kaj na to pravijo mladi slovenski zdravniki. Ljudje jih menda… »

Pristnejši si, če poješ v svojem jeziku

Delo 15.04.2023
V Cankarjevem domu bo Dominik Bagola - Balladero jutri predstavil svoj tretji album Neon srce. Posnel ga je s cvetoberom domačih in tujih glasbenikov. V nadaljevanju preberite: Balladero je umetniško ime Dominika Bagole, klavirskega kantavtorja iz… »

V Nišu zdravstveni delavci ob koncih tedna delali brez plačila in močno skrajšali čakalne dobe

RTV Slovenija 11.04.2023
Na niški kliniki za kardiokirurgijo se je skupina zdravnikov in drugih zdravstvenih delavcev učinkovito lotila skrajševanja čakalnih vrst. Brez plačila so delali 12 zaporednih koncev tedna in dosegli, da čakalnih dob za operacije srca in ožilja ni… »

Uspeh srbskih kirurgov: v stotih dneh opravili 248 srčnih operacij #video

SiolNET 11.04.2023
Da se lahko – tudi v zdravstvu – premakne na videz nepremakljivo, dokazuje zgodba iz Niša v Srbiji. Zdravstveno osebje na Kliniki za kardiokirurgijo je neprekinjeno delalo skoraj sto dni in 12 zaporednih neplačanih koncev tedna, da bi dosegli cilj… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem