Pariz

Pintarič zaklenil vrata za odlično generalko risov pred potjo v Bolzano

RTV Slovenija pred 22 dnevi
Slovenska hokejska reprezentanca je končala priprave na svetovno prvenstvo divizije I (skupina A) v Bolzanu. Na zadnji pripravljalni tekmi so risi v Cegyju v predmestju Pariza odpravili Francijo s 3:0. Slovenija je tako priprave, ki so jih hokejisti pod… »

Še dve olimpijski vozovnici za slovenske jadralce

RTV Slovenija pred 22 dnevi
Slovenski jadralci so si na regati zadnje priložnosti v francoskem Hyeresu prijadrali dve olimpijski normi. V razredu iQFoil si je vozovnico za Pariz priborila Lina Eržen, v razredu 470 pa je to uspelo tudi Tini Mrak in Jakobu Božiču. Eržen ter Mrak… »

Slovenija do nove kolajne, finale odločen po podaljšku

Zurnal24 pred 22 dnevi
Judoistka Kaja Kajzer na EP v Zagrebu osvojila srebrno kolajno. Slovenska judoistka Kaja Kajzer je na evropskem prvenstvu v Zagrebu osvojila srebrno kolajno. V finalu je po podaljšku izgubila z Ukrajinko Darjo Bilodid, nosilko olimpijske kolajne in… »

"Pogačar ni niti pol tako dober kot ..."

Zurnal24 pred 23 dnevi
Gospod Pariz - Roubaix meni, da Tadej Pogačar ne bi bil dorasel najboljšemu kolesarju njegovega obdobja. Belgijski kolesar Roger De Vlaeminck je v svoji karieri osvojil vseh pet spomenikov, skupno je zabeležil 11 zmag na največjih enodnevnih… »

Policija prekinila propalestinski protest na prestižni pariški univerzi

Dnevnik pred 23 dnevi
Francoska policija je ponoči posredovala v enem od kampusov prestižne univerze Sciences Po v Parizu, kjer se je več deset študentov zbralo na protestu v podporo Palestincem. Policija je študente, ki so kljub pozivu vodstva vztrajali pri protestu… »

Žvegelj in Kostanjškova v petek za finale olimpijskih kvalifikacij

Delo pred 23 dnevi
V madžarskem Szegedu boj za pot na olimpijske igre v Pariz. V Szegedu na Madžarskem so veslači začeli kvalifikacije za nastop na olimpijskih igrah v Parizu. Oba slovenska skifa, Isak Žvegelj in Nina Kostanjšek, bosta v petek lovila nedeljski finale… »

Kabaret Moulin Rouge ostal brez vetrnice

Delo pred 23 dnevi
Posnetki na družbenih omrežjih prikazujejo krila vetrnice na ulici pred gledališčem, pri čemer so nekatera ukrivljena zaradi padca. Vzrok še ni znan. Z mlina na strehi pariškega kabareta Moulin Rouge je ponoči odpadla vetrnica, so danes sporočili… »

SEDEM NOVIH LINIJ: Ryanair uradno odprl novo bazo na tržaškem letališču

Regional pred 23 dnevi
Ryanair je včeraj tudi uradno 'pristal' na tržaškem letališču Ronchi z novo bazo 'Gamechanger', kjer bo letel na 18 načrtovanih linijah. Med temi je sedem novih, in sicer v Berlin, Brindisi, Budimpešto, Krakov, Olbio, Pariz in Sevilijo. Ryanair je… »

Modna olimpijska eleganca v Parizu

Delo pred 23 dnevi
Slovenska reprezentanca bo osmič zapored odeta v oblačila oblikovalca Sandija Murovca in na ogled svetovni športni javnosti. Številni športni navdušenci že nestrpno pričakujejo poletne olimpijske igre v Parizu, na katerih bodo stiskali pesti in… »

Še pred olimpijskimi igrami v Louvre plesat in na jogo

Delo pred 24 dnevi
V Parizu bo olimpijsko navdušenje mogoče deliti tudi na prizoriščih zunaj stadionov, v središču mesta, v vsakem okrožju. Ni šala: pariški muzej Louvre bo v svojih slavnih galerijah kot del mestnega kulturnega programa organiziral jogo in športna… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem