Pariz

Podviga Borussie in Pariza, Mbappe zabil dva gola, štirje v Oblakovi mreži

Delo pred 18 dnevi
Slab večer za španska kluba v ligi prvakov. Borussia v četrtfinalu izločila Atletico, PSG boljši od Barcelone. Sledita derbija v Manchestru in Münchnu. Borussia Dortmund in Paris Saint-Germain sta prva polfinalista Uefine lige prvakov in se bosta… »

Dior se zgleduje po Marlene Dietrich

RTV Slovenija pred 18 dnevi
Francoska modna hiša Christian Dior je na modni reviji v New Yorku predstavila jesensko linijo, ki jo je navdihnila igralka Marlene Dietrich. Diorjeva oblikovalka Maria Grazia Chiuri se je navezala na osebni slog slavne Marlene Dietrich in modele oblekla… »

Zormanovi s starimi znanci, tudi Hrvati, Adžićevim žreb ni bil naklonjen

Delo pred 18 dnevi
Žreb za Pariz: tako moška kot ženska rokometna reprezentanca Slovenije se bosta na olimpijskih igrah merili s tekmicama, ki sta bili boljši v kvalifikacijah. Slovenski rokometaši in rokometašice so na žrebu v Parizu dobili tekmece v prvem delu… »

Slovenke v skupini s Skandinavkami, Slovenci proti Špancem, Hrvatom, Švedom ...

RTV Slovenija pred 18 dnevi
Točno sto dni pred začetkom rokometnega turnirja na poletnih olimpijskih igrah v Parizu so izžrebali tekmovalne skupine, kjer bosta igrali tako ženska kot moška reprezentanca Slovenije. Tako 12 ženskih kot 12 moških reprezentanc je razdeljenih na… »

Znani tekmeci Slovencev in Slovenk v Parizu

Zurnal24 pred 18 dnevi
Slovenski rokometaši in rokometašice so dobili nasprotnike v skupinskem delu olimpijskega rokometnega turnirja. Slovenski rokometni reprezentanci sta na žrebu v Parizu dobili tekmece na olimpijskem turnirju v Parizu. Slovenke bodo igrale v skupini A z… »

Zaradi oblačnega neba so ogenj prižgali z rezervnim plamenom

Delo pred 18 dnevi
Slovesni prižig olimpijskega ognja so spremljali najvišji predstavniki oziroma predstavnice Grčije in Francije. Med ruševinami antične Olimpije v Grčiji so danes s posebno slovesnostjo prižgali olimpijski ogenj pred 101 dan dolgo potjo do… »

ZAGOREL OLIMPIJSKI OGENJ: Zaradi oblačnosti so ga prižgali z rezervnim plamenom (FOTO)

Regional pred 18 dnevi
Med ruševinami antične Olimpije v Grčiji so danes s posebno slovesnostjo prižgali olimpijski ogenj pred 101 dan dolgo potjo do prizorišča iger v Parizu. Zaradi oblačnega neba ognja niso prižgali s sončnimi žarki, kot narekuje starodavna… »

James, Curry, Durant in Embiid z ZDA v Pariz po zlato

RTV Slovenija pred 18 dnevi
Vodstvo košarkarske reprezentance ZDA je izbralo enajst od 12 potnikov za poletne olimpijske igre. V Pariz gredo Američani s četverico MVP-jev in samimi zvezdniki, katerih naloga je peti zaporedni olimpijski naslov. ESPN in Athletic sta zapisala, da… »

V Olimpiji prižgan ogenj, ki ga čaka 17 tisoč kilometrov v 101 dnevu

RTV Slovenija pred 18 dnevi
Na ruševinah antične Olimpije so ob 11.30 po lokalnem času slovesno prižgali ogenj, ki se podaja na 101 dan dolgo in več kot 17 tisoč kilometrov dolgo pot od antičnega svetišča do prizorišča 33. poletnih olimpijskih iger v Parizu. V posebnem… »

Občasno začne verjeti tudi v nekatere energije, s starši ima tihi dogovor

Delo pred 18 dnevi
Evropska šampionka v judu Andreja Leški o željah za bližnje prvenstvo stare celine v Zagrebu, OI v Parizu, simbolični uri, sanjah, vraževerju ... V nadaljevanju preberite: Kaj se vrhunski slovenski judoistki Andreji Leški prikazuje pred očmi, ko… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem