Pariz

Risi zaradi nemškega prvenstva ob štiri pomembne igralce

Zurnal24 pred 21 dnevi
Terglav določil postavo za SP v Bolzanu. Selektor hokejske reprezentance Edo Terglav je določil seznam igralcev za bližnje svetovno prvenstvo divizije I (skupina A), ki se bo v nedeljo začelo v Bolzanu, so sporočili iz Hokejske zveze Slovenije. Na… »

Lin Pletikos je dopolnila številčno olimpijsko posadko

Delo pred 22 dnevi
S tretjim mestom v razredu ilca 6 v Hyeresu v zadnji jadralski kvalifikacijski regati za letošnje olimpijske igre bo imela Slovenija v Parizu pet tekmovalcev. Slovenske uspehe v Hyeresu v zadnji jadralski kvalifikacijski regati za letošnje olimpijske… »

Na OI kot pred 20 leti s petimi jadralnimi posadkami: uspelo še Lin Pletikos

RTV Slovenija pred 22 dnevi
Jadralna reprezentanca je dobila novo potnico na olimpijske igre v Parizu. V Hyeresu si je na zadnji kvalifikacijski regati vozovnico zagotovila Lin Pletikos v razredu ilca 6. V regati za medalje je prijadrala na tretje mesto, kar je bilo dovolj za… »

Nina Kostanjšek in Izak Žvegelj še v boju za Pariz

RTV Slovenija pred 22 dnevi
Veslača Nina Kostanjšek in Izak Žvegelj bosta v nedeljo v Szegedu nastopila v finalu olimpijskih kvalifikacij za nastop na igrah v Parizu. Kostanjšek je prepričljivo dobila repasaž med skifistkami, Žvegelj je v polfinalu osvojil drugo mesto. V… »

IZOLANKA V FINALU OLIMPIJSKIH KVALIFIKACIJ: Nina Kostanjšek prepričljivo dobila repasaž med skifistkami (FOTO)

Regional pred 22 dnevi
Veslača Nina Kostanjšek in Izak Žvegelj bosta v nedeljo v Szegedu nastopila v finalu olimpijskih kvalifikacij za nastop na igrah v Parizu. Kostanjšek je prepričljivo dobila repasaž med skifistkami, Žvegelj je v polfinalu osvojil drugo mesto. Isak… »

Umrl je francoski režiser Laurent Cantet

RTV Slovenija pred 22 dnevi
V 64. letu starosti je bitko z boleznijo izgubil francoski režiser Laurent Cantet, ki je za dramo Razred leta 2008 v Cannesu prejel zlato palmo. Vest o režiserjevem slovesu je sporočila Isabelle de la Patelliere. Režiser je umrl v četrtek v Parizu… »

Bitko z boleznijo izgubil dobitnik zlate palme Laurent Cantet

Delo pred 22 dnevi
Odšel je »vnet humanist, ki je kljub družbenemu nasilju iskal luč in je kljub kruti realnosti našel upanje«. Umrl je francoski režiser Laurent Cantet, ki je leta 2008 za dramski film Razred prejel zlato palmo na festivalu v Cannesu. Umrl je v… »

ŠE DVE OLIMPIJSKI VOZOVNICI ZA JADRALCE: To je na regati zadnje priložnosti uspelo Lini Eržen in navezi Mrak-Božič (FOTO)

Regional pred 22 dnevi
Slovenski tekmovalci so na regati zadnje priložnosti v francoskem Hyeresu prijadrali dve olimpijski normi, je na spletni strani zapisala Jadralna zveza Slovenije (JZS). Olimpijski nastop v Parizu si je v razredu iQFoil priborila Lina Eržen, v razredu… »

Krvosesih stenic kar mrgoli

Mladina pred 22 dnevi
Ali kako je slovenska novinarska srenja podlegla propagandi. Stenice so odšle na izlet v Pariz in ga preplavile – so zapisali v Časorisu, časopisu za otroke lani oktobra. »Bo krvoločni pohod pariških stenic segel do Slovenije?« so zapisali v Delu… »

Zelo spodbudna generalka naših risov

Delo pred 22 dnevi
Slovenija je na zadnji pripravljalni tekmi v Franciji premagala močno domačo reprezentanco s 3:0. V nedeljo premiera prvenstva v Italiji. Če gre dan soditi po jutru, se slovenski hokejski reprezentanci obetajo lepi dnevi na prihajajočem svetovnem… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem