Samsung

Nova Galaxy S serija ni za vsakogar ... le za tiste, ki zahtevajo popolnost

Finance.si 24.02.2023
Že dolgo časa iščete telefon, ki bo s tehnološko dovršenostjo, privlačnim dizajnom in funkcijami, ki bodo olajšale vaše življenje, dosegel vaše standarde? Na pravem mestu ste! Ljudje vse več pozornosti dajemo tehnologiji in napravam, ki naše… »

Februarski plaz novih pametnih telefonov

SiolNET 23.02.2023
Najkrajši mesec v letu je tradicionalno obdobje, ko na police trgovin in centre mobilnih operaterjev prihaja večje število novih pametnih mobilnih telefonov. Letos ne bo nič drugače. Na prvi dan februarja je Samsung predstavil svojo novo serijo… »

Kateri pametni telefon ima najboljšo kamero? To je šest favoritov naših bralcev.

SiolNET 22.02.2023
V finalni izbor tekmovanja Naj Digi ste v kategoriji Pametni telefon z najboljšo kamero na glasovanju poslali šest kandidatov: Apple iPhone 14 Pro, Apple iPhone 14 Pro Max, Huawei Mate 50 Pro, Huawei P50 Pro, Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, Samsung Galaxy… »

Z umetninami izražamo svoje razpoloženje in s pomočjo televizorja Samsung The Frame bo to odslej še lažje

Dnevnik 22.02.2023
Umetnine od nekdaj veljajo za zaželjeno imetje, ki ljudjem pomenijo veliko več kot zgolj nek predmet. Imajo številne dodane vrednosti od naložbe, do čustvene navezave ali nam nudijo zatočišče, ko si preprosto želimo nekaj lepega. Pogled nanje v… »

Verjeti starodavnim napovedim ali ne? Bodite pripravljeni in brez skrbi!

Dnevnik 21.02.2023
Govori se, da »ako je svečnica zelena, velika noč bo ledena.« Vsi že komaj čakamo pomlad in toplejše dneve. A kaj narediti, da nas mraz ne preseneti takrat, ko ga več ne pričakujemo? Toplotne črpalke so se že na več izračunih izkazale za… »

Hisense decembra postal št. 1 na svetu v prodaji televizorjev

SiolNET 14.02.2023
2. februarja 2023 je inštitut za tržne raziskave AVC Revo izdal mesečno poročilo o globalnem obsegu televizijskih pošiljk posameznih blagovnih znamk za leto 2022. Glede na poročilo je Hisense decembra 2022 z 2,326 milijona TV-aparatov prehitel… »

Samsung Galaxy S23 Ultra: Znana podoba vrhunskega predhodnika s pomembnimi priboljški

SiolNET 13.02.2023
Nekaj dni smo se družili s pametnim telefonom, za katerega Samsung upa, da bo (vsaj) naslednjih 12 mesecev navduševal najzahtevnejše uporabnike. Po kratkem preizkusu lahko rečemo, da to vsekakor ni nedosegljivo. Model Ultra je, kot smo že vajeni… »

Šest pošastnih telefonov, ki so najbolj prepričali Slovence

SiolNET 13.02.2023
Kateri pametni telefon je po mnenju bralcev Siol.net najzmogljivejši? V finalni izbor tekmovanja Naj Digi se je uvrstilo šest kandidatov, ki so prepričali s surovo močjo, gladkostjo delovanja, vrhunskimi fotografskimi zmožnostmi in premijskim… »

Največja svetovna podjetja zavajajo pri izpolnjevanju podnebnih ciljev

Dnevnik 13.02.2023
Največja in najbogatejša podjetja na svetu, med katerimi so tudi Google, Apple in Samsung, ne izpolnjujejo svojih podnebnih obljub, je pokazala poglobljena analiza nevladnih organizacij Carbon Market Watch and NewClimate Institute. V organizacijah ob… »

Samsung z galaxyjem S23 nekoliko ležerno vstopa v 2023

Finance.si 09.02.2023
Samsung je imel letošnjo prvo veliko predstavitev telefonov za evropski trg, razkril je serijo galaxy S23. Kmalu bodo sledile še kitajske znamke, ki pa so nekatere adute že pokazale na domačem trgu. Predstavitev trojice telefonov galaxy S23 je Samsung… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem