Samsung

Jesenski čas je čas za dobre filme, športne prenose in udobne večere na kavču - brez izjemnega televizorja seveda ne gre

SiolNET 25.10.2023
Ko si svež jesenski vetrič začne utirati pot med rumenečim listjem, je to tisti del leta, ko se v udobju svojega doma namestimo na kavč ob najljubši televizijski seriji, filmu ali športnem prenosu. S krajšimi dnevi in daljšimi nočmi postane… »

V boj proti stresu s pametno uro serije Samsung Galaxy Watch6

SiolNET 24.10.2023
Stres je v današnjem hitrem tempu življenja postal neizogiben sopotnik. Od zahtev na delovnem mestu do vsakodnevnih obveznosti in družbenih pritiskov, stres se pogosto neizbežno naseli v naše življenje. A majhne spremembe v načinu, kako ga… »

Jesensko čiščenje je veliko bolj preprosto z ekosistemom Bespoke

Delo 24.10.2023
Jesen je čas, ko narava spreminja svoje barve in pušča za seboj listje, kar pa prinaša dodatno delo in skrb za čistočo v naših domovih. Da bi vam olajšali to nalogo in hkrati poskrbeli za visoko ter energijsko učinkovitost, so na trgu na voljo… »

Končno nekaj več zanimivih pregibnikov v Evropi

Dnevnik 21.10.2023
Nekoč slovita kitajska znamka mobilnikov OnePlus poskuša na zahodu dobiti nov zagon s prvo resnejšo konkurenco Samsungovim velikim pregibnikom galaxy z fold5. Trg pregibnih telefonov je zelo živahen v Aziji, zlasti na Kitajskem, kjer vse več podjetji… »

Za nekatera opravila so resne mišice odveč

Dnevnik 21.10.2023
Preizkusili smo Samsungovo denarnici prijaznejšo tablico galaxy tab s9 fe+. Zaradi kompromisov je omejena zlasti na bolj prostočasna opravila. S temi pa opravi dobro. Samsung je novo serijo tabličnih računalnikov galaxy tab s9 predstavil poleti, že v… »

Samsung SmartTag 2: učinkovito iskanje predmetov, a le za samsungovce

SiolNET 20.10.2023
Druga generacija Samsungove pametne značke prinaša več dobrodošlih izboljšav za še učinkovitejše iskanje najrazličnejših predmetov, ki jih lahko založimo ali izgubimo, ter upravljanje z rutinami pametnega doma, a še vedno deluje le v povezavi… »

Nova doba ustvarjanja vsebin

SiolNET 13.10.2023
V današnji digitalni dobi smo priča neprestanim spremembam in napredku, ki so omogočili nove načine ustvarjanja vsebin. Ključna tehnološka inovacija, ki je preoblikovala naš pristop k ustvarjanju vsebin, je prihod prepogljivih pametnih telefonov… »

Donacija združenju Europa Donna in "rožnata" mobitela

SiolNET 05.10.2023
Oktober je mednarodni mesec ozaveščanja o raku dojk, Telekom Slovenije in Samsung pa že 16. leto zapored z donacijo ter posebno ponudbo mobitelov podpirata združenje Europa Donna in njegove dejavnosti ozaveščanja. Poleg donacije v višini deset… »

PRODAM: Mobilni telefon Samsung Galaxy S23 Ultra

Domžalec 28.09.2023
Prodam mobilni telefon Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB. Telefon je bil letos maja kupljen pri Telemachu in ima račun ter garancijo. Je kot nov brez znakov uporabe. Zraven priložim nov polnilec Samsung, ki ni bil priložen telefonu v vrednosti 47 €. Nov… »

Samsung Galaxy Watch6 Classic: vrnitev vrtljivega obročka

SiolNET 23.09.2023
Izvedba Classic in z njo vrtljivi obroček, teh peta generacija Samsungovih pametnih ur ni imela, sta spet tu. Dodatne novosti in prednosti nove " klasike" so še nekatere zmogljivejše komponente, predvsem največji zaslon doslej na kaki Samsungovi… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem