Samsung

6 top poletnih aktivnosti na prostem za pse in njihove lastnike

SiolNET 27.06.2023
Poletje je čudovit letni čas, ko narava zaživi z živahnimi barvami in postreže s toplim vremenom. To je popoln letni čas za dejavnosti na prostem in kakovostno preživljanje časa z vašim štirinožnim ljubljenčkom. Za vas smo zbrali šest… »

So to sanje? Televizorji iz prihodnosti, ki jih lahko kupimo že danes

SiolNET 23.06.2023
Barve na naših televizorjih nas včasih presenetijo v dobrem smislu, včasih pa se kar malce spremenijo in ne vemo več natančno, kakšno barvo obleke ima gospodična na odru. Odkar pa nas razvajajo dosežki nove tehnologije z imenom OLED, pa je ogled… »

Po izgubljen telefon najprej poslal potapljače, nato izpraznil jez

Dnevnik 27.05.2023
Indijskemu vladnemu inšpektorju je minulo nedeljo nedeljo med fotografiranjem selfija telefon padel v vodni jez. V lov na napravo je sprva poslal potapljače, nato pa je odredil tudi črpanje vodnega zajetja, v katerem je zdaj dva milijona litrov vode… »

Indijski uradnik dal izprazniti jez, da bi našel izgubljeni telefon

Delo 27.05.2023
Rajesh Vishwas je sprva v lov na svoj 1200 dolarjev vreden samsung poslal potapljače, ko ga ti niso našli, pa je naročil izčrpanje vodnega zajetja. Indijskemu vladnemu inšpektorju je minulo nedeljo nedeljo med fotografiranjem selfija telefon padel v… »

Indijski uradnik izpraznil jez, da bi našel izgubljeni telefon

Primorske 27.05.2023
Indijskemu vladnemu inšpektorju je minulo nedeljo nedeljo med fotografiranjem selfija telefon padel v vodni jez. V lov na napravo je sprva poslal potapljače, nato pa je odredil tudi črpanje vodnega zajetja, v katerem je zdaj dva milijona litrov vode… »

Indijski uradnik izčrpal vodno zajetje, da je prišel do uničenega telefona

RTV Slovenija 26.05.2023
Indijski vladni inšpektor je skušal posneti sebek, ko mu je v vodni jez padel telefon. Da bi prišel do naprave, je sredi žgočega indijskega poletja naročil izčrpanje vodnega zajetja, v katerem je zdaj dva milijona litrov vode manj. Rajesh Vishwas… »

Naj bo poletje ali zima, dobra klima vedno prija

SiolNET 24.05.2023
V notranjih prostorih imate lahko vedno udobno temperaturo s pomočjo hladilno-ogrevalnih rešitev Samsung. Ne sklepajte kompromisov pri udobju svojega doma in si ustvarite popolno ozračje. Foto: Klima center Tratnjek d.o.o. Tehnologija, ki je na vaši… »

Mehurčki, ki vam pomagajo ohraniti oblačila kot nova

SiolNET 24.05.2023
Dobrodošli v svetu, v katerem je pranje perila enostavno in izjemno. Čaka vas popolna kombinacija energetske učinkovitosti, ohranjanje tkanin in umetne inteligence. Vstopite v revolucijo mehurčkov – Ecobubble™, ki jo poganja umetna inteligenca… »

Ujemite vsako podrobnost na evrovizijskem odru s televizorji Samsung OLED

SiolNET 10.05.2023
Ste že pripravljeni na finale največjega evropskega glasbenega spektakla, polnega glasbe, plesa in šokantno barvitih nastopov? Si želite evrovizijski večer preživeti v udobju svojega doma in ne zamuditi nobene podrobnosti tega težko pričakovanega… »

Samsung Galaxy A54 5G: prepričljiv borec v neizprosnem srednjem razredu

SiolNET 05.05.2023
Samsungov pametni telefon Galaxy A54 5G je letošnji adut južnokorejskega visokotehnološkega proizvajalca v srednjem razredu, kjer zelo velik delež uporabnikov najde pravo razmerje med ceno in tem, kar dobijo s svojim mobilnim spremljevalcem. Samsung… »

Novice dneva »

Kitajska znova pristala na skrivnostni strani Lune

Delo pred 4 uramiše 3 povezane

Usoden padec motorista v Markovcih

Zurnal24 pred 4 uramiše 3 povezane

Eden je imel oči za gostinske lokale, drugi za paketomate

Necenzurirano pred 4 uramiše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem