Severina

Slike povezujejo v enost

Gorenjski glas 13.12.2023
V Zavarovalnici Triglav, Območni enoti Kranj, na razstavi z naslovom Povezanost v enosti likovna dela predstavlja akademska slikarka in magistrica likovne umetnosti Severina Trošt Šprogar. Kranj – V prazničnih dneh pa vse do sredine februarja so v… »

Borut Pahor in Severina skupaj na letališču

SiolNET 14.11.2023
Nekdanji predsednik republike Borut Pahor je na frankfurtskem letališču srečal znano hrvaško pevko Severino. Seveda ni šlo brez skupne fotografije, ki jo je Pahor objavil na svojem profilu na Instagramu. Borut Pahor je na družbenem omrežju… »

Severina spet na sodišču, tokrat zaradi napadalnega vedenja

Dnevnik 11.11.2023
Hrvaška pevka Severina Vučković se je znova znašla na sodišču, tokrat zato, ker jo je napadalnega vedenja obtožila nekdanja direktorica Poliklinike za varstvo otrok in mladine Gordana Buljan Flander. Severina se je po začetku sojenja spraševala… »

Severina se je po sojenju oglasila na družbenih omrežjih

Necenzurirano 07.11.2023
Severina se je danes fotografirala pred sodiščem in poslala sporočilo svojim sledilcem. Severina Vučković se je danes znašla na zatožni klopi mestnega kazenskega sodišča v Zagrebu zaradi obtožbe nasilnega vedenja do ravnateljice Osnovne šole… »

Ines Erbus kot je še ne poznate: Povsem izgubila nadzor

Zurnal24 17.10.2023
Po navadi urejena kot iz škatlice, tokrat pa brez blišča pokazala, kakšna je v resnici ... David Amaro je v soboto nastopil na avdiciji hrvaškega šova Super Star in se uvrstil v naslednji krog. Žirijo, v kateri sedita tudi Severina in Tonči… »

Znani slovenski pevec šel v hrvaški šov, nanj so letele kritike

Zurnal24 09.10.2023
Naš pevec tekmuje v hrvaškem talent šovu. David Amaro je v soboto nastopil na avdiciji hrvaškega šova Super Star in se uvrstil v naslednji krog. Žirijo, v kateri sedita tudi Severina in Tonči Huljić, je dobesedno sezul. Povedal je, da ima pred… »

Severina na dopustu v družbi hollywoodskega zvezdnika #foto

SiolNET 31.08.2023
Hrvaška pevka Severina trenutno dopustuje v mestu Saint-Tropez na francoski rivieri, kjer se ji je pridružil tudi hollywoodski zvezdnik Jared Leto. 51-letnica je njuno skupno fotografijo delila na svojem profilu na Instagramu in dodala zapis: "Leto… »

Zabavno: Severina spremenila zapis pod poročno fotografijo

Zurnal24 25.08.2023
Humorja ji ne manjka ... Pod poročno fotografijo z bivšim možem Igorjem Kojićem, ki jo je na Instagramu objavila leta 20015, je Severina spremenila opis, kar njenim zvestim oboževalcem ni ušlo. "Dragi moj, greh bi bil, če se ne bi srečala," je… »

Severina spremenila opis poročne fotografije iz leta 2015

SiolNET 25.08.2023
Hrvaška pevka Severina je na svojem profilu na Instagramu dve leti po ločitvi spremenila opis pod poročno fotografijo z Igorjem Kojićem iz leta 2015. Opis "Dragi moj, greh bi bil, če se ne bi srečala" je zamenjal opis "Velika napaka". Po poročanju… »

Znano je, katera hrvaška pevka je lani zaslužila največ

SiolNET 02.08.2023
Hrvaški glasbeniki so po poročanju portala 24sata leto 2022 končali z rekordnimi zaslužki. Severina Vučković, Maja Šuput, Franka Batelić, Lidija Bačić in Lana Jurčević so lani skupaj zaslužile okoli 650 tisoč evrov. Omenjenih pet hrvaških… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem