Severina

Severina objavila fotografijo, na kateri pozira gola

SiolNET 21.04.2023
Na svoj 51. rojstni dan je hrvaška pevka Severina na Instagramu delila fotografijo, na kateri gola pozira z nosečniškim trebuščkom. "Rodila sem se pred enainpetdesetimi poletji. Pred nekaj več kot 11 leti sem tudi sama postala mama in začutila, kaj… »

Hrvaška pevka med intervjujem ostala brez besed: Bi kaj takega vprašali Severino?

SiolNET 04.04.2023
Priljubljena hrvaška pevka Lidija Bačić je v enem izmed nedavnih intervjujev ostala brez besed. Ko jo je novinar vprašal, ali tudi v prihodnosti svoje kariere načrtuje kakšen estetski poseg, je dejala, da gre za neumno vprašanje, ki ga želi… »

Severina obsojena na denarno kazen zaradi žalitve socialne delavke

Dnevnik 01.04.2023
Sodišče v Zagrebu je na denarno kazen nepravnomočno obsodilo pevko Severino, in sicer zaradi kršenja javnega reda in miru, potem ko je lani žalila delavko centra za socialno delo. Za ta prekršek je na Hrvaškem zagrožena denarna kazen od 20 do 100… »

SEVERINA SPOZNANA ZA KRIVO: Verbalno in agresivno je napadla socialno delavko

Regional 28.03.2023
Severina je bila nepravnomočno spoznana za krivo in denarno kaznovana zaradi kršenja zakona o javnem redu in miru. Namreč verbalno in agresivno je napadla socialno delavko. Pevka krivdo zanika in ima pravico do pritožbe. V 17. členu, po katerem so… »

Znano, kdo je skrivnostni moški, s katerim so zalotili Severino

Necenzurirano 09.03.2023
Hrvaško pevko so zalotili v družbi skrivnostnega moškega. Zdaj je znano, kdo je. Pevka Severina Vučković je v Zagrebu uživala na koncertu srbske pevke Ane Nikolić, ko so jo zalotili v družbi skrivnostnega moškega. Hrvaški mediji zdaj poročajo… »

OBTOŽNICA PROTI SEVERINI VUČKOVIĆ POTRJENA: Grozi ji zaporna kazen

Regional 09.03.2023
Zagrebško okrajno kazensko sodišče je potrdilo obtožnico proti pevki Severini Vučković zaradi vsiljivega vedenja, ki je pri nekdanji direktorici Poliklinike za zaščito otrok in mladostnikov Gordani Buljan Flander povzročilo tesnobo in… »

Severinina nekdanja partnerja sta prijatelja, sama ni presenečena

Dnevnik 04.03.2023
Hrvaška pevka Severina se je prvič dotaknila novice, ki je minulo poletje presenetila javnost, in sicer da sta njen nekdanji partner in oče njenega otroka Aleksandra Milan Popović ter njen bivši mož Igor Kojić postala prijatelja. Kot je zatrdila… »

Večji kot Severina

Slovenske novice 16.02.2023
Narodno-zabavni ansambel je prava slovenska senzacija brez meja. Po razprodanih dvoranah, nabito polnem Kongresnemu trgu v Ljubljani, kjer so poskrbeli za podeželski rock'n'roll, in izjemnih odzivih na vse njihove skladbe so Fehtarji dokazali, da… »

Modni radar: Ana Klašnja, July Jones in Severina

Slovenske novice 02.02.2023
Poglejte njihove oprave. Ana Klašnja: Eleganca črno-bela tokrat mal' drugače, poeziji na dveh nogah zavidajo krastače. Ravno prav izziva z izrezom čez ledvičke in zalizano pričesko kot žvrgoleče ptičke. A nekaj brž izstopa, na ustih in… »

Severina z videom razgrela zaodrje na podelitvi Zlati studio

SiolNET 30.01.2023
V soboto so na Hrvaškem podelili nagrade zlati studio, kjer so se zbrali znani obrazi s hrvaške scene. Kritiki trdijo, da je Zlati studio, ki je potekal že šestič, upravičil svoj vzdevek "hrvaški Grammyji". Nekateri oboževalci so si bili ob tem… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem