Severina

Skakalni šampion, ki je užalostil Slovenijo, sporočil veselo novico

Zurnal24 30.07.2023
Družina nekdanjega dobitnika velikega kristalnega globusa Severina Freunda se je povečala za še enega člana. Nekdanji nemški smučarski skakalec Severin Freund je pri 35 letih drugič postal oče. Novega družinskega člana je ponosni očka… »

Črnogorski politik ostro nad Severino, ki se je poklonila njihovemu pesniku

SiolNET 28.07.2023
Hrvaška pevka Severina je ob 210. obletnici rojstva črnogorskega pesnika Petra Petrovića Njegoša plesala njemu v čast. Njen nastop na tem dogodku pa ni bil dobro sprejet, kritično se je odzval črnogorsko-srbski politik Vladislav Dajković, ki je… »

Severina prvič v vlogi žirantke na glasbenem tekmovanju

Dnevnik 01.07.2023
To jesen na hrvaško televizijo RTL prihaja nova glasbena oddaja Superstar, ki je zaradi članov žirije in visoke denarne nagrade ena izmed najbolj nestrpno pričakovanih oddaj letošnjega leta. V njej se bodo tekmovalci potegovali za 50.000 evrov, o… »

Sodišče zaradi pomanjkanja dokazov zavrglo ovadbo zoper Severino

Zurnal24 20.06.2023
"Ni dokazov, da je napadla sestro v stanovanju njune mame," so sklenili. 51-letno pevko Severino Vučković je avgusta lani prijavila njena sestra Marijana Popović, ker naj bi jo fizično napadla v stanovanju njune mame Ane Vučković. Kazenska ovadba… »

Nadiya Bychkova po sedmih letih spet srečala očeta

SiolNET 08.06.2023
Slovenska plesalka Nadiya Bychkova se je po dolgem času srečala s celotno družino. Delu njene družine je naposled le uspelo prispeti iz Ukrajine, kjer še vedno divja vojna. 33-letna slovenska plesalka Nadiya Bychkova, ki sicer prihaja iz ukrajinskega… »

Severina v Žirovnici polepšala večer ženinu na fantovščini

SiolNET 08.06.2023
Med koncertom v Žirovnici je pozornost hrvaške zvezdnice pritegnil plakat z napisom "Poročil se bom". Pretekli konec tedna je v Žirovnici nastopala hrvaška pevka Severina. Kot je na njenih koncertih po Sloveniji že običaj, je pritegnila ogromno… »

Tako se je maščevala Severina, ker jo je znana Slovenka zavrnila

Zurnal24 08.06.2023
Severina pokazala, da z njo ni heca. Hrvaška pevka Severina je želela posneti duet s slovensko pevko Senidah, zato je prosila skupnega sodelavca, za katerega je izvedela, da dela tudi s Senidah, da ji predlaga duet. Senidah naj bi mu odgovorila, da… »

Severina, kot je še niste videli #foto

SiolNET 01.06.2023
Hrvaška pevka Severina je svoje oboževalce presenetila z objavo fotografij, na katerih je videti, da se je lotila peke kruha. Nekateri so bili nad njenim dejanjem navdušeni, drugi malo manj. Eden izmed uporabnikov Instagrama je na primer zapisal, da ji… »

Severina med koncertom izgubila tla pod nogami

SiolNET 29.04.2023
Hrvaška popzvezdnica Severina se je med nastopom v Zagrebu spotaknila in padla na zadnjico. Čeprav bi se poplesavanje v visokih petah in izzivalni kratki rdeči obleki za 51-letnico lahko končalo z resnejšimi posledicami, je uspešnico Italiana z… »

Severina za rojstni dan prejela nepričakovano voščilo

Primorske 24.04.2023
Ljubljenka hrvaškega (in slovenskega) občinstvaSeverina Vučković, je bila nemalo presenečena, ko je za svoj 51. rojstni dan, ki ga je praznovala 21. aprila, prejela nepričakovano čestitko. ZAGREB > V video nagovoru ji je za rojstni dan voščila… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem