Tadej Pogačar

Pogačarju še kraljevska etapa po Kataloniji

Dnevnik 20.03.2024
Slovenski kolesarski as Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) je zmagovalec tretje etape kolesarske dirke po Kataloniji. Na trasi od Sant Joana de les Abadessesa do Port Aineja (176,7 km) je 25-letnik za drugo zaporedno etapno zmago po Kataloniji tekmece… »

POGAČAR DRUGIČ ZAPORED: Mikela Lando je prehitel za 48 sekund (FOTO)

Regional 20.03.2024
Slovenski kolesarski as Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) je zmagovalec tretje etape kolesarske dirke po Kataloniji. Na trasi od Sant Joana de les Abadessesa do Port Aineja (176,7 km) je 25-letnik za drugo zaporedno etapno zmago po Kataloniji tekmece… »

Tadej Pogačar z jeklenimi nogami vlada Kataloniji

Delo 20.03.2024
Slovenski kolesarski zvezdnik do druge zaporedne etapne zmage po samostojnem napadu v klanec. V nadaljevanju preberite: Tadeja Pogačarja (UAE) v uvodnem delu sezone 2024 noge nosijo kot veter. Po petih tekmovalnih dneh je njegova najslabša uvrstitev 3… »

Kaj si je privoščil!? Pogačar se je kar med etapo skrival v grmovju in ...

Zurnal24 20.03.2024
Neverjetno, kako se je Tadej Pogačar v družbi rojaka Domna Novaka na drugi etape dirke po Kataloniji, ki jo je kasneje tudi suvereno dobil, poigral s konkurenti. Slovenski kolesarski šampion Tadej Pogačar se rad poigrava s tekmeci v pelotonu na… »

Sproščeni Pogačar veliko testira, se šali in pili gorsko formo

RTV Slovenija 20.03.2024
Najboljši kolesar na svetu Tadej Pogačar je odlično začel novo sezono: štirje nastopi, dve zmagi, njegova najslabša uvrstitev pa je tretje mesto. Predvsem pa je čutiti sproščenost, testiranje in zabavo. Letošnja sezona je zanj res nekaj… »

Tadej Pogačar se je v dežju in mrazu zlahka otresel tekmecev

Dnevnik 19.03.2024
Najboljši kolesar na svetu Tadej Pogačar je zanesljivo dobil drugo etapo dirke po Kataloniji. Slovenski kolesarski as Tadej Pogačar (UAE Emirates) se je prvič v sezoni soočil s pravo gorsko etapo. Doslej je nastopil le na klasikah Strade Bianche in… »

Slediti Tadeju Pogačarju je misija nemogoče

Delo 19.03.2024
Slovenski kolesarski zvezdnik na prvi gorski etapi dirke po Kataloniji odpihnil tekmece. Jutri na vrsti še ena zahtevna preizkušnja. »Slediti Tadeju,« je večina tekmecev Tadeja Pogačarja (UAE) odgovorila na vprašanje, kakšno taktiko bodo ubrali v… »

Brutalni Pogačar v močnem dežju ponižal tekmece

Zurnal24 19.03.2024
Druga etapa dirke po Kataloniji je minila v znamenju slovenskega asa. Slovenski kolesarski zvezdnik Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) je suvereni zmagovalec druge etape dirke po Kataloniji od Matara do Vallterja, dolge 186,5 km. Slovenski as je napadel… »

Pogačar v dežju prvi osvojil dvatisočak in prevzel vodstvo

RTV Slovenija 19.03.2024
Tadej Pogačar je zmagovalec druge etape Dirke po Kataloniji, ki se je končala z zaključnim vzponom ekstra kategorije na 2135 metrov visoko smučišče Vallter. Pogačar je z novo izjemno predstavo prevzel tudi vodstvo v skupnem seštevku. Med potjo od… »

Kakšna drama! Avstralec napadel, Pogačar iz metra v meter manjšal razliko

Zurnal24 18.03.2024
Nick Schultz je zmagovalec prve etape dirke po Kataloniji, potem ko je za vsega nekaj centimetrov premagal Tadeja Pogačarja. Avstralec je tudi prvi nosilec majice vodilnega v skupnem seštevku. Avstralec Nick Schultz (Israel-PremierTech) je zmagovalec… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem