Tadej Pogačar

Ko se ni nič videlo, se je odločil za napad

Dnevnik 03.03.2024
Tadej Pogačar je po napadu 81 kilometrov pred ciljem zanesljivo dobil enodnevno klasiko Strade Bianche, njegova prednost na koncu je bila slabe tri minute. V ospredju je bil tudi Matej Mohorič, na koncu peti. Rečeno, storjeno. Ko so Tadeja Pogačarja… »

Tadej Pogačar je prestrašil tudi Mathieuja van der Poela

Delo 03.03.2024
Kolesarska svetovna številka ena po izjemni zmagi na Strade Bianche že pogleduje proti novemu izzivu v Sanremu. V nadaljevanju preberite: Ta konec tedna sta sezono začela največja slovenska kolesarska zvezdnika. Na prvi podvig Primoža Rogliča v… »

Roglič izgubil nekaj sekund proti Evenepoelu, Jorgensonu in Bernalu

Zurnal24 03.03.2024
Slovenski kolesarski as Primož Roglič je odprl tekmovalno sezono. Za Primožem Rogličem je prvi tekmovalni dan v dresu ekipe Bora-hansgrohe. Zasavec si je za začetek sezone izbral dirko Pariz - Nica, ki jo je sicer dobil že v letu 2022, lani pa je na… »

Noro, kako sta se na Pogačarjevo zmago odzvala Remco in Van der Poel

Zurnal24 03.03.2024
Kolesarski svet se ne more načuditi veličastni zmagi Tadeja Pogačarja. Kolesarski svet se ni mogel načuditi, kaj, za vraga, počne, ko je v soboto na kolesarski dirki Strade Bianche naš Tadej Pogačar poizkusil s solo napadom več kot 80 kilometrov… »

Orosilo vam bo oko! Tadej zmago posvetil prav posebni osebi

Zurnal24 03.03.2024
Čustveni Tadej Pogačar je zmago na Strade Bianche posvetil svoji partnerici Urški Žigart. Slovenski kolesarski as Tadej Pogačar je v soboto poskrbel za zgodovinsko predstavo, ko je na eni najslovitejših enodnevnih klasik na svetu Strade Bianche… »

Odziv tekmeca: Kaj hudiča je bilo to? Povsod so bila mrtva telesa

Zurnal24 03.03.2024
Lanski zmagovalec presenečen ob napadu slovenskega asa. Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) je pred dirko Strade Bianche na vpašanje novinarja, kje se bo tokrat odločil za napad, mirno odvrnil, da na vzponu Monte Sante Marie. Marsikdo ga ni jemal resno… »

"Ne vem, zakaj tako dolg napad. Dvomim, da so to pričakovali."

Zurnal24 02.03.2024
Pogačar po 81 km dolgem napadu do zmage na Strade Bianche. Slovenski kolesarski zvezdnik Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) je zmagovalec enodnevne dirke svetovne serije Strade Bianche. Petindvajsetletnik je napadel kar 81 km pred ciljem, si nabral… »

NAPADEL 81 KM PRED CILJEM IN DEKLASIRAL KONKURENCO: Eden in edini, Tadej Pogačar (FOTO, VIDEO)

Regional 02.03.2024
Slovenski kolesarski zvezdnik Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) je zmagovalec enodnevne dirke svetovne serije Strade Bianche. Petindvajsetletnik je napadel kar 81 km pred ciljem, si nabral veliko prednost in zanesljivo ugnal tekmece za drugo zmago na… »

Samo veliki Coppi je bežal dlje kot Pogačar

Delo 02.03.2024
Ne epska, legendarna je zmaga svetovne številke ena na toskanskih belih cestah po samostojnem napadu kar 81 km pred ciljem. Njegova velika tekmeca za letošnji Tour Jonas Vingegaard (Visma Lease a Bike) in Remco Evenepoel (Soudal Quick Step) sta… »

Pogačar prišel, napovedal, kaj bo storil, nato pa odpihnil tekmece

Zurnal24 02.03.2024
Tadej Pogačar je na svoji prvi dirki sezone prepričljivo ugnal konkurenco. Matej Mohorič je bil peti. Tadej Pogačar je na vse bolj priljubljeni dirki Strade Bianche odprl svojo tekmovalno sezono, kljub prvi dirki pa so ga strokovnjaki že uvrščali… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem