Tadej Pogačar

Armstrong s svarilom za Pogačarja: "To je največja napaka njegove kariere!"

Zurnal24 20.07.2024
Lance Armstrong opozarja Tadeja Pogačarja, naj nekoliko zmanjša svojo lakoto po etapnih zmagah. Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) je v petek na vzponu Isola 2000 prišel še do četrte letošnje etapne zmage na dirki po Franciji ter s svojo novo… »

Andrej Hauptman: »Težko si predstavljam, da je lahko Pogačar še boljši, je pa pri Tadeju vse mogoče«

Dnevnik 20.07.2024
Športni direktor ekipe UAE Team Emirates Andrej Hauptman ima veliko razlogov za dobro voljo. Njegov varovanec Tadej Pogačar pred zadnjima etapama letošnjega Toura v skupni razvrstitvi vodi za več kot pet minut. Ob tem pa je po ocenah Hauptmana tudi v… »

Takšen pekel na predzadnji dan še čaka Pogačarja

Zurnal24 20.07.2024
Bo Pogačar na zadnji gorski etapi zgolj užival na domačih cestah, ali poizkušal še enkrat dotolči konkurenco? Slovenskega kolesarskega asa Tadeja Pogačarja (UAE Team Emirates) le še dve etapi čakata do konca dirke po Franciji. Petindvajsetletnik… »

Pogačar: Tukaj poznam vsako luknjo na cesti

Zurnal24 20.07.2024
Športni direktor ekipe UAE Team Emirates Andrej Hauptman ocenjuje, da je njegov varovanec Tadej Pogačar v najboljši formi doslej. Na vprašanje, ali je 25-letni dvakratni zmagovalec dirke po Franciji trenutno v življenjski formi, je Hauptman po… »

Pogačar pred zmenkom z zgodovino

RTV Slovenija 20.07.2024
Tadej Pogačar je na odlični poti, da v nedeljo postane osmi kolesar, ki bi v eni sezoni osvojil tako Giro kot Tour. Večini teh junakov je vsaj v dveh sezonah uspelo osvojiti po dve tritedenski dirki. Na portalu Športni SOS tokrat odgovarjamo na vaši… »

Jure Zrimšek: Tadej Pogačar se igra na kolesu, trenutno je korak pred vsemi

RTV Slovenija 20.07.2024
Tadej Pogačar je še enkrat potrdil primat na letošnjem Touru, v zadnjih kilometrih je ulovil vse ubežnike za svojo četrto letošnjo etapno zmago in povišanje prednosti pred drugouvrščenim Jonasom Vingegaardom na več kot pet minut. Gost tokratne… »

Pogi priznal: »Ta vzpon sem na pripravah odvozil vsak dan. Lahko rečem, da ga poznam miže«

Dnevnik 19.07.2024
Isola 2000, ciljni vzpon 19. etape dirke po Franciji, je razblinila še zadnje kančke dvoma. Čeprav sta do konca dirke še dve zahtevni etapi, je jasno, da je Tadej Pogačar novi kralj Toura. Podvig mu bo v nedeljo v Nici, če ne bo hude nesreče, uspel… »

Vingegaard priznal predajo: Boja za prvo mesto je konec!

RTV Slovenija 19.07.2024
Čebele so sredi 19. etape preklicale prvotni načrt, saj Jonas Vingegaard ni imel nog za napad čez najvišjo točko Toura. Nasprotno je Tadej Pogačar napadel tam, kjer si je zamislil že na višinskih pripravah. "Boja za prvo mesto je konec," priznava… »

Pogi: "Ko sem ga prehitel, sem si uničil noge in mislil, da me bo na koncu ujel"

Zurnal24 19.07.2024
Pogačar ulovil ubežnike, slavil in v seštevku povedel za pet minut. Slovenski kolesarski as Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) je zmagovalec 19. etape dirke po Franciji. Na trasi od Embruna do Isole 2000 (144,6 km) je še povišal prednost v skupnem… »

Pogačar na Isoli 2000 razblinil še zadnje upe tekmecev

RTV Slovenija 19.07.2024
Rumena majica je trdno v lasti Tadeja Pogačarja, ki hiti proti tretji skupni zmagi na Dirki po Franciji. Na ciljnem vzponu 19. etape na Isolo 2000 se je otresel vseh tekmecev in nato še polovil vse ubežnike za četrto etapno slavje na Touru 2024! Sredi… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem