Tadej Pogačar

Renault dauphine (1956–1967): Ženskam je bila najpomembnejša – barva

Dnevnik 19.02.2024
Renaultov dauphine je bil avto, ki je ustrezal vse boljšemu standardu in življenjskemu slogu potrošnikov v Franciji. Bil je eleganten in poceni, izdelali pa so jih več kot dva milijona. Velika sovražnica je bila korozija. Slovencem je kolesarstvo… »

Napadel je na spustu in se sam pripeljal v cilj

Dnevnik 13.02.2024
Slovenski kolesarji so na začetku sezone 2024 dosegli že dve zmagi, Tadej Pogačar in Primož Roglič pa niti še nista začela tekmovanj. Sta Matevž Govekar in Matej Mohorič (oba Bahrain-Victorious) z izjemnim začetkom napovedala novo sanjsko… »

Tratnik navdušil tudi na spektakularni enodnevni klasiki

Zurnal24 12.02.2024
Tratnik tretji na dirki Clasica Jaen Paraiso v Španiji, kjer kolesarji tekmujejo po makadamskih cestah med oljčnimi nasadi. Slovenski kolesar Jan Tratnik (Visma Lease a Bike) je na enodnevni dirki Clasica Jaen Paraiso od Baeze do Ubede zasedel tretje… »

Zlata oliva španskemu prvaku, Jan Tratnik tretji

RTV Slovenija 12.02.2024
Na enodnevni kolesarski dirki Clasica Jaen, ki jo je lani dobil Tadej Pogačar, je odlično dirkal Jan Tratnik. V manjši skupini je lovil ubežnika Oierja Lazkana, ki pa je ohranjal prednost dobrih 30 sekund in si prislužil glavno nagrado, zlato olivo… »

Razpoloženi Tratnik na andaluzijskem makadamu znova na stopničkah

Delo 12.02.2024
Jan Tratnik je na drugi dirki v letošnji sezoni še drugič stopil na zmagovalni oder. Slavil je Oier Lazkano, Tratnik je bil tretji. Na 3. izvedbi Clasice Jaen (1.1), kjer je lani slavil Tadej Pogačar, je bil tokrat zelo uspešen Jan Tratnik in… »

Sezona se je komaj začela, pa že nova velika slovenska zmaga!

Zurnal24 09.02.2024
Matevžu Govekarju je pripadla druga etapa dirke po Antaliji. Kolesarska sezona 2024 se je komaj začela, glavna slovenska aduta Primož Roglič in Tadej Pogačar sploh še nista nastopila na nobeni dirki, pa imajo slovenski kolesarski junaki v svoji… »

Tadej Pogačar in Urška Žigart na treningu z zvezdnikom formule 1 #video

SiolNET 05.02.2024
Slovenski kolesarski zvezdnik Tadej Pogačar in njegova zaročenka, kolesarka Urška Žigart, sta pred dnevi v Monacu kolesarila v družbi španskih dirkačev Carlosa Sainza ml., voznika Ferrarija, in Roberta Merhi Muntana, nekdanjega voznika F1 in… »

Pogačarjev odgovor še naprej navdušuje! Ne Tour, ne Giro, temveč ...

Zurnal24 03.02.2024
Izjava, ko je moral Tadej Pogačar izbrati svoj največji cilj za sezono 2024, še naprej navdušuje. V sezoni 2024 bo slovenski kolesarski šampion Tadej Pogačar poizkušal spisati zgodovino, saj si želi postati prvi človek po Marcu Pantaniju leta… »

Pogačarjev kolega razkril, kako so Tadeju vsilili veliko spremembo

Zurnal24 01.02.2024
Tadej Pogačar je šele po hudem pritisku s strani sponzorja začel uporabljati disk-zavore. Tadej Pogačar vse od svojega prihoda na največjo sceno velja za enega najboljših in najbolj priljubljenih kolesarjev na svetu. Prav tako je s svojim… »

Thomas jasen: Raje bi videl, da Pogačar ne bi prišel

SiolNET 30.01.2024
V letu 2024 se bo Geraint Thomas podal na dvojni izziv. Nastopil bo na Giru d'Italia in dirki Tour de France. Oba testa mu bo otežil tudi Tadej Pogačar, kateremu je Britanec odgovoril na sporočilo. Ko je Geraint Thomas pred kratkim sporočil svoje… »

Novice dneva »

Sekulić: Dejstvo je, da smo bili zelo slabi v obrambi

RTV Slovenija pred 57 minutamiše 2 povezani

Ljubljana: 46-letnik do smrti zabodel partnerko

Dnevnik pred 21 minutamiše 1 povezana

Združeno kraljestvo in njegov načrt za rast

Finance.si pred dvema uramaše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem