Tadej Pogačar

POGAČAR IN ROGLIČ NAJVEČJA ZASLUŽKARJA V KARAVANI: Njun trud je vsekakor poplačan

Regional 17.01.2024
Slovenska kolesarska asa Tadej Pogačar in Primož Roglič sta največja zaslužkarja v karavani, vsaj kar se tiče plače. Kot poroča Gazzetta dello sport, ima Pogačar, dvakratni zmagovalec Toura, pri svoji ekipi UAE Emirates po novi pogodbi šest… »

Pogačar in Roglič najbolje plačana kolesarja na svetu

RTV Slovenija 17.01.2024
Slovenska kolesarska asa Tadej Pogačar in Primož Roglič sta največja zaslužkarja v karavani, vsaj kar zadeva plačo, poroča italijanski športni dnevnik Gazzetta dello sport, ki je sestavil lestvico desetih najbolje plačanih cestnih kolesarjev… »

Slovenca največja zaslužkarja med kolesarji

Dnevnik 17.01.2024
Slovenska kolesarska asa Tadej Pogačar in Primož Roglič sta največja zaslužkarja v karavani, vsaj kar se tiče plače. Kot poroča Gazzetta dello sport, ima Pogačar, dvakratni zmagovalec Toura, pri svoji ekipi UAE Emirates po novi pogodbi šest… »

To so kolesarji z najvišjimi plačami

SiolNET 17.01.2024
Slovenska kolesarska zvezdnika Tadej Pogačar in Primož Roglič imata najvišji plači med profesionalnimi kolesarji, poroča italijanska Gazzetta dello sport. Petindvajsetletni šampion s Klanca pri Komendi, dvakratni zmagovalec francoskega Toura, ima… »

Tadej Pogačar in Primož Roglič, nato preostanek sveta

Delo 17.01.2024
Slovenska kolesarska asa sta na svetovnem vrhu po rezultatih in zaslužku, vstop Red Bulla buri domišljijo. V nadaljevanju preberite: V 2. etapi dirke po Avstraliji se je rodila kolesarska zvezda, Isaac del Toro je pri 20 letih na svoj drugi tekmovalni… »

Pogačar, Roglič in Mohorič za vrhunec zlate dobe

Delo 16.01.2024
Slovenski asi z najvišjimi cilji vstopajo v novo sezono, ki jo bodo zaznamovale tudi olimpijske igre. V nadaljevanju preberite: V Avstraliji se je danes zavrtelo kolesje svetovne serije 2024. V deželi tam spodaj ni slovenskih kolesarjev, ki pa bodo… »

Nova kolesarska sezona z napako, ki kliče po spremembah

RTV Slovenija 16.01.2024
Z uvodno etapo v južni Avstraliji se je začela nova elitna sezona v cestnem kolesarstvu. 35 dirk svetovne serije, kjer bo le Tour prinesel veliki četveroboj, medtem ko navijači upajo, da bo SP končno postregel z dirko z vsemi šestimi superzvezdniki… »

Ali pri UAE vzgajajo naslednika Tadeja Pogačarja?

SiolNET 16.01.2024
20-letni Mehičan Isaac del Toro je novo veliko upanje kolesarske ekipe UAE Emirates. Zmagovalec lanske dirke Tour de l'Avenir, največje etapne dirke za mlajše člane, ki je praviloma odličen pokazatelj kolesarske prihodnosti, je svojo kariero v… »

Britanec vesel, da lahko pomaga Pogačarju: Jasno je, kdo je šef v naši ekipi

SiolNET 12.01.2024
Adam Yates, moštveni kolega slovenskega kolesarskega asa Tadeja Pogačarja pri ekipi UAE Emirates, je imel lani svojo najboljšo sezono. Kljub temu, da je bil na Touru pomočnik Pogačarja, je na koncu zasedel tretje mesto, kot sam pravi, pa se zaradi… »

Kdaj in kje se bodo srečali kolesarji, ki naj bi krojili letošnjo Dirko po Franciji?

SiolNET 10.01.2024
Po do zdaj znanih podatkih se bodo Tadej Pogačar, Primož Roglič, Jonas Vingegaard in Remco Evenepoel v letošnji sezoni prvič srečali šele poleti, in sicer na največji etapni dirki, francoskem Touru, ki se bo 29. junija začel v Firencah v Italiji… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem