Tanja Fajon

Če je v afero sodna stavba vpleten tudi predsednik vlade, ali lahko pričakujemo neodvisnost komisije, ki jo sklical?

Savinjsko Šalaške 13.02.2024
Predsednik vlade je na temo afere sodna stavba sklical neodvisno komisijo, ki pregleduje prostore same, kaj narediti z njimi, tudi prostorsko stisko sodišč. Poslansko vprašanje objavljamo spodaj: Podpredsednica vlade ter ministrica za zunanje in… »

IZ STRANKE IZSTOPILA ŠVARC PIPANOVA

Gorenjski utrip 13.02.2024
Glavna tema slovenske politike je že nekaj časa nakup stavbe na Litijski, pravosodna ministrica Dominika Švarc Pipan in stranka SD. Kot je znano, je Tanja Fajon kot predsednica Socialnih demokratov predsedniku vlade sporočila, da naj Švarc Pipanovo… »

Dominika Švarc Pipan izstopila iz stranke: “Srečno SD!”

Goriški portal 13.02.2024
Glavna tema slovenske politike je že nekaj časa nakup stavbe na Litijski, pravosodna ministrica Dominika Švarc Pipan in stranka SD. PODOBNI ČLANKI PRIKAŽI VEČ ČLANKOV TEGA AVTORJA ANKETA NOVA GORICA OD TU IN TAM. Kot je znano, je Tanja Fajon kot… »

Dominika Švarc Pipan: Hvala za rože in srečno SD!

Necenzurirano 13.02.2024
Medtem ko so se Socialni demokrati včeraj ukvarjali predvsem sami s sabo, jih je vsaj glede ene točke razbremenila ministrica za pravosodje v odhajanju Dominika Švarc Pipan. V stranki SD so se na včerajšnji konferenci, ki je sledila zasedanju… »

SD bo sredi aprila odločal o novem vodstvu. Švarc Pipan stranki poslala izstopno izjavo.

RTV Slovenija 12.02.2024
Stranka SD se je odločila, da bo predvidoma 13. aprila izvedla volilni kongres, kjer bo izbirala novo vodstvo stranke. Tanja Fajon poudarja, da morajo pri aferi nakupa sodne palače svoje delo opraviti organi pregona. Stranka SD je v Ljubljani izvedla… »

Burna razprava na kongresu SD, obetajo se nove volitve

Zurnal24 12.02.2024
Zdaj je jasno: Tanja Fajon je kar sama predlagala nove volitve v stranki. Na današnjem kongresu stranke SD je potekala dolga razprava, kjer so analizirali stanje, v katerem se je stranka znašla po aferi sodna stavba in iskali morebitne rešitve, kako… »

Anketa / SD strmoglavila – najverjetneje ji ne bi uspelo prestopiti parlamentarnega praga

Mladina 12.02.2024
Stranka, ki jo vodi Tanja Fajon, je bila še januarja na tretjem mestu. Po februarski raziskavi javnega mnenja bi zmago slavila SDS pred Gibanjem Svoboda. Še januarja tretjeuvrščeni SD pa najverjetneje ne bi uspelo prestopiti parlamentarnega praga… »

Tanja Fajon podrla rekord, tako slabo jim ni kazalo že 20 let

Zurnal24 12.02.2024
V SD-ju so lahko upravičeno zaskrbljeni. Javnomnenjska anketa, ki jo inštitut Mediana izvaja za Delo, kaže ogromen padec podpore stranki SD po izbruhu afere sodna stavba. Najbolje kaže opozicijski SDS (23,7 %), ki je premagala stranko Gibanje Svoboda… »

Fajonove padec ni presenetil, kako enotni so poslanci SD?

Delo 12.02.2024
Tanja Fajon napoveduje, da se bodo odkrito pogovorili tudi o nezadovoljstvu do vodstva. Vodja poslanske skupine Jani Prednik prepričan o enotnosti poslancev. Na točki, ko je stranka, ki jo vodi, doživela zgodovinsko nizko javnomnenjsko podporo in ko se… »

Fajon in Šukri pozvala k premirju v Gazi

RTV Slovenija 12.02.2024
Zunanja ministrica Tanja Fajon je ob obisku svojega egiptovskega kolega Sameha Hanasa Šukrija pozvala k premirju in neoviranemu dostopu do humanitarne pomoči v Gazi. Šukri je obsodil prisilno razseljevanje prebivalcev Gaze. "Slovenija od vsega začetka… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem