Tanja Fajon

Ministrica Fajon zaradi vnetja ledvic na zdravljenju v bolnišnici

Dnevnik 26.02.2024
Zunanja ministrica Tanja Fajon se zaradi suma vnetja ledvic zdravi v UKC Ljubljana, je STA izvedela na zunanjem ministrstvu. Ministrica se sicer počuti dobro, v bolnišnici naj bi predvidoma ostala nekaj dni. Fajon je bila zaradi slabega počutja… »

MINISTRICA TANJA FAJON PRISTALA V BOLNIŠNICI: Hospitalizirana naj bi bila nekaj dni

Regional 26.02.2024
Zunanja ministrica Tanja Fajon se zaradi suma vnetja ledvic zdravi v UKC Ljubljana, kjer naj bi ostala predvidoma nekaj dni. Zunanja ministrica Tanja Fajon se zaradi suma vnetja ledvic zdravi v UKC Ljubljana, je STA izvedela na zunanjem ministrstvu… »

VOLIVCI IMAJO DOVOLJ LOGARJEVEGA "CINCANJA": Tanja Fajon pa na robu političnega preživetja

Regional 26.02.2024
Po zadnji javnomnenjski raziskavi Mediane za POP TV je pravosodna ministrica, ki opravlja tekoče posle, Dominika Švarc Pipan predsednico SD Tanjo Fajon potisnila na rob političnega preživetja. Volivci pa imajo po poročanju POP TV očitno dovolj… »

Fajon v Varnostnem svetu znova obsodila rusko vojno proti Ukrajini

Dnevnik 24.02.2024
Zunanja ministrica Tanja Fajon je na včerajšnjem zasedanju Varnostnega sveta ZN posvečenega drugi obletnici ruskega napada na Ukrajino znova obsodila rusko agresijo in zahtevala umik njene vojske. Ruske utemeljitve vojne je označila za pripovedke… »

Ob obletnici invazije Rusija krepi napade

Delo 23.02.2024
V varnostnem svetu ZN bo danes ob obletnici invazije na Ukrajino razprava o tej vojni. ZDA vložile obtožnice proti več oligarhom in napovedale nove sankcije. Varnostni svet ZN bo danes pred drugo obletnico ruske invazije na Ukrajino znova razpravljal o… »

SOCIALDEMOKRATI V PRODAJO LUKSUZNE VILE: Bodo z njo poplačali 1,5 milijona evrov dolga?

Regional 23.02.2024
Socialni demokrati (SD) naj bi imeli za 1,5 milijona evrov dolga, zaradi česar naj bi se odločili za prodajo vile na Levstikovi ulici 15 v Ljubljani. Tam trenutno domuje strankin Inštitut 1. maj, ki pa za najem plačuje astronomsko najemnino… »

Zaradi dobrega 1,5 milijona evrov dolga bo SD prodala vilo na Levstikovi 15

Delo 23.02.2024
Pred prodajo vile naj bi v SD odpovedali tudi najemno pogodbo Inštitutu 1. maj, ki vzbuja sume nedovoljenega financiranja stranke. V nadaljevanju preberite: Zaradi dolga stranke SD, ki naj bi po neuradnih informacijah presegal 1,5 milijona evrov, so na… »

Za slovensko zunanjo ministrico je ključna enotnost EU

Delo 23.02.2024
Kaj bi bilo treba ukreniti za končanje agresije? »To je vprašanje za ruskega predsednika Putina, za njegov režim,« je ocenila Tanja Fajon. V nadaljevanju preberite: Z napadom na Ukrajino je ruski predsednik Vladimir Putin 24. februarja 2022 začel… »

Fajon: V EU-ju potekajo razprave o ruski grožnji, konec vojne je v rokah Putina

RTV Slovenija 22.02.2024
Konec vojne v Ukrajini je odvisen od ruskega predsednika Vladimirja Putina, ki pa trenutno ne kaže volje za to, je v New Yorku dejala zunanja ministrica Tanja Fajon, ki si želi reforme Varnostnega sveta, saj ta "ne deluje, kot bi moral". Varnostni svet… »

Vse kaže na slovo Tanje Fajon

Delo 22.02.2024
Matjaž Han vztraja, da ne bo kandidiral. Jani Prednik je potrdil, da o tem razmišlja. V nadaljevanju preberite: Socialni demokrati so začeli evidentirati kandidate za vse organe stranke, ki jih bodo volili na kongresu 13. aprila. Prva preigravanja so… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem