Tanja Fajon

Dvolična politika zunanje ministrice

Dnevnik 22.02.2024
»Zunanja ministrica Tanja Fajon je danes dejala, da so opravili pogovor z ruskim veleposlanikom v Ljubljani Tumirjem Ejvazovom ter mu ob smrti ruskega opozicijskega voditelja Alekseja Navalnega izrazili skrb in ogorčenje. Po njenem prepričanju je za… »

Smrt Navalnega: Slovenija pozvala k neodvisni mednarodni preiskavi

Delo 20.02.2024
Ministrstvo za zunanje zadeve je po smrti Alekseja Navalnega opravilo pogovor z ruskim veleposlanikom. Tanja Fajon meni, da je za smrt odgovoren Putin. Zunanja ministrica Tanja Fajon je danes dejala, da so opravili pogovor z ruskim veleposlanikom v… »

ZJUTRAJ OPRAVILI POGOVOR Z VELEPOSLANIKOM: "Rusijo smo pozvali, da čim prej izvede neodvisno mednarodno preiskavo"

Regional 20.02.2024
Zunanja ministrica Tanja Fajon je danes dejala, da so opravili pogovor z ruskim veleposlanikom v Ljubljani Timurjem Ejvazovom ter mu ob smrti ruskega opozicijskega voditelja Alekseja Navalnega izrazili skrb in ogorčenje. Po njenem prepričanju je… »

Fajon: Odgovornost za smrt Navalnega je na strani Putina, veleposlaniku smo izrazili ogorčenje

RTV Slovenija 20.02.2024
Na slovenskem zunanjem ministrstvu so ob smrti Alekseja Navalnega opravili pogovor z ruskim veleposlanikom v Ljubljani Timurjem Ejvazovom ter mu izrazili skrb in ogorčenje, je sporočila ministrica Tanja Fajon. Kot je dejala ministrica za zunanje in… »

Skrb in ogorčenje / Slovenija opravila pogovor z ruskim veleposlanikom

Mladina 20.02.2024
Slovenska zunanja ministrica Tanja Fajon je prepričana, da je odgovornost za smrt opozicijskega politika Navalnega na strani ruskega predsednika Putina. Zunanja ministrica Tanja Fajon je danes dejala, da so opravili pogovor z ruskim veleposlanikom v… »

FAJON O SMRTI NAVALNEGA: "Zagotovo ne bo šlo neopaženo mimo unije"

Regional 19.02.2024
V EU se dogovarjajo o možnih ukrepih v odgovor na petkovo smrt ruskega opozicijskega voditelja Alekseja Navalnega, tako da to zagotovo ne bo šlo neopaženo mimo unije, je dejala zunanja ministrica Tanja Fajon. Visoki zunanjepolitični predstavnik EU… »

Tanja Fajon o smrti Navalnega / »Zagotovo ne bo šlo neopaženo mimo nas«

Mladina 19.02.2024
Slovenska zunanja ministrica je poudarila, da se v EU dogovarjajo o možnih ukrepih v odgovor na petkovo smrt ruskega opozicijskega voditelja Alekseja Navalnega. V EU se dogovarjajo o možnih ukrepih v odgovor na petkovo smrt ruskega opozicijskega… »

Borell: EU bo storila vse, da bodo rusko politično vodstvo in oblasti odgovarjali

Dnevnik 19.02.2024
V EU se dogovarjajo o možnih ukrepih v odgovor na petkovo smrt ruskega opozicijskega voditelja Alekseja Navalnega, tako da to zagotovo ne bo šlo neopaženo mimo unije, je izpostavila zunanja ministrica Tanja Fajon. Visoki zunanjepolitični predstavnik… »

PODPORA VLADI ŠE NIKOLI NI BILA TAKO NIZKA: Tanja Fajon strmoglavila za kar 16 mest

Regional 19.02.2024
Delo vlade kot uspešno ocenjuje le še 24,9 odstotka vprašanih, kar 70 odstotkov pa jih meni, da je vlada neuspešna, kar je največ doslej, kažejo rezultati raziskave Vox populi v današnjem Dnevniku. Vzrok za to so stavke v javnem sektorju ter afera… »

Švarc Pipanova vendarle podala odstopno izjavo

Gorenjski glas 16.02.2024
Aprila volilni kongres SD V stranki SD, ki ji je po izbruhu afere z nakupom sodne stavbe v Ljubljani v februarski raziskavi javnega mnenja podpora volivcev strmoglavila na 2,6 odstotka, bodo predvidoma 13. aprila izvedli volilni kongres, torej še pred… »

Novice dneva »

Helikopter iranskega predsednika naj bi se ponesrečil

Zurnal24 pred 31 minutamiše 4 povezane

Huda nesreča, 49-letnik je umrl

Zurnal24 pred eno uroše 3 povezane

Pogačar z noro zmago ubil še zadnje upanje tekmecev

RTV Slovenija pred 31 minutamiše 2 povezani
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem