Vladimir Putin

Več incidentov na prvi volilni dan v Rusiji: Zlivanje barve v volilne skrinjice in poskusi zažigov

RTV Slovenija 15.03.2024
V Rusiji so se začele predsedniške volitve, ki bodo prvič potekale tri dni in na katerih se pričakuje gladka zmaga 71-letnega predsednika Vladimirja Putina, ki je svoj glas že oddal prek spleta. Prvi volilni dan so poročali o več incidentih na… »

Protestniki z barvo nad glasovnice

Delo 15.03.2024
Prvi dan predsedniških volitev je glasovalo več kot 35 odstotkov volivcev. Danes je minil prvi dan tridnevnega izbiranja novega predsednika Ruske federacije. Glasovalo je več kot 35 odstotkov od okoli 114 milijonov volivcev. Nastopajo štirje… »

#foto Z volišč v Rusiji poročajo o incidentih, pridržali več ljudi

Dnevnik 15.03.2024
Iz Rusije, kjer potekajo predsedniške volitve, so danes poročali o incidentih na več voliščih, na katerih so ljudje med drugim vlivali barvo v volilne skrinjice, ponekod pa naj bi prišlo tudi do poskusov zažiga. Policija je prvi dan glasovanja… »

Najbolj brano ta teden: Nismo vsi Fides, Putin pošilja vojsko na mejo s Finsko in hiše v Trsti

Dnevnik 15.03.2024
Pa tudi: razkrili smo zgodbo o napakah in pomanjkljivostih, ki so jih odkrili v nadzoru nad delom zdravnikov v primeru pacientke, ki se je končal tragično. »Izpisala sem se iz Fidesa. To sem nameravala že dolgo, saj me ta sindikat že dolgo ne… »

PRIČELE SO SE VOLITVE ZA PREDSEDNIKA RUSIJE: Charles Michel sarkastično čestital Putinu za zmago

Regional 15.03.2024
V Rusiji potekajo volitve, na katerih bodo volivci do nedelje izbirali novega predsednika države. Pričakovati je gladko zmago trenutnega predsednika Vladimirja Putina, ki se ne sooča s pravo konkurenco in si bo tako zagotovil že peti predsedniški… »

Predsedniške volitve v Rusiji

Mladina 15.03.2024
Pričakovati je gladko zmago trenutnega predsednika Vladimirja Putina, ki se ne sooča s pravo konkurenco in si bo tako zagotovil že peti predsedniški mandat. V Rusiji potekajo volitve, na katerih bodo volivci do nedelje izbirali novega predsednika… »

O zmagi 71-letnega Putina tako rekoč ni in ne more biti dvoma

Delo 15.03.2024
V Rusiji se danes začenjajo volitve, ki bodo trajale do nedelje. Putin ima vsaj na papirju tri tekmece. Na seznamu sokandidatov Vladimirja Putina na predsedniških volitvah Ruske federacije, ki se začenjajo danes, ni veliko imen, pravzaprav je seznam… »

Zveza Nato med ruskimi in ameriškimi volitvami: Z ekonomijo obsega nad Putina

Dnevnik 15.03.2024
Generalni sekretar Nata je včeraj predstavil letno poročilo o dosežkih zavezništva v lanskem letu. Čtivo ne bi bilo nič posebnega, če Nato ne bi bil soočen z grožnjami od zunaj in znotraj. Kazalo bi na to, da se je najmočnejšemu obrambnemu… »

Odziv Kremlja: Putin ni grozil z uporabo jedrskega orožja

RTV Slovenija 14.03.2024
Potem ko je po izjavi ruskega predsednika Vladimirja Putina v intervjuju o jedrskem orožju Washington Rusiji očital "neodgovorno" jedrsko retoriko, Kremelj trdi, da Putin ni grozil z uporabo jedrskega orožja. Putin je v sredo v pogovoru za državno… »

ZDA O PUTINOVIH BESEDAH: "Ne vidimo znakov, da bi se Rusija pripravljala na uporabo jedrskega orožja"

Regional 14.03.2024
ZDA ne vidijo znakov, da bi se Rusija pripravljala na uporabo jedrskega orožja v Ukrajini, je po napovedi ruskega predsednika Vladimirja Putina, da je v primeru ogrožene suverenosti pripravljen uporabiti tovrstno orožje, v sredo sporočila Bela hiša… »

Novice dneva »

Izdana mednarodna tiralica za Benjaminom Netanjahujem

Zurnal24 pred 7 uramiše 5 povezanih

Golob: Fides pač izsiljuje

Dnevnik pred eno uroše 5 povezanih

Dobra in slaba novica za Roberta Goloba

Zurnal24 pred dvema uramaše 1 povezana

Velika zmaga za Juliana Assanga

Zurnal24 pred 6 uramiše 3 povezane
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem