Vladimir Putin

Putin prepričljivo zmagal na volitvah

Delo 17.03.2024
Na prepričljivo zmago kažejo tudi prvi delni uradni izidi volilne komisije, po katerih je dolgoletni predsednik dobil 88 odstotkov glasov. Na ruskih predsedniških volitvah je glede na izide vzporednih volitev s 87,8 odstotki glasov zmagal trenutni… »

Volitve v Rusiji: Drugi dan presegli 50-odstotno volilno udeležbo, opazovalci opozarjajo na prevare

Dnevnik 16.03.2024
V Rusiji so drugi dan predsedniških volitev presegli 50-odstotno volilno udeležbo, je danes sporočila osrednja volilna komisija. Opazovalci sicer opozarjajo na manipulacije in prevare, domnevno naj bi javne uslužbence silili, da se udeležijo volitev… »

V Srbiji ima začasno bivališče več kot 30.000 ruskih državljanov

RTV Slovenija 16.03.2024
Srbija je ob Belorusiji edina evropska država, ki se ni priključila sankcijam proti Rusiji. Rusi tako za vstop v Srbijo ne potrebujejo vizumov in številni – tudi glasni nasprotniki vojne in Putinovega režima – so tam našli zatočišče. Po… »

Sporočilo treh velikih Putinu

Zurnal24 15.03.2024
Trilateralno srečanje v Berlinu in jasno sporočilo Francije, Nemčije in Poljske Putinu. Francija, Nemčija in Poljska so enotne v prizadevanjih za preprečitev zmage Rusije v Ukrajini, je na današnji trilaterali v Berlinu dejal francoski predsednik… »

Več incidentov na prvi volilni dan v Rusiji: Zlivanje barve v volilne skrinjice in poskusi zažigov

RTV Slovenija 15.03.2024
V Rusiji so se začele predsedniške volitve, ki bodo prvič potekale tri dni in na katerih se pričakuje gladka zmaga 71-letnega predsednika Vladimirja Putina, ki je svoj glas že oddal prek spleta. Prvi volilni dan so poročali o več incidentih na… »

Protestniki z barvo nad glasovnice

Delo 15.03.2024
Prvi dan predsedniških volitev je glasovalo več kot 35 odstotkov volivcev. Danes je minil prvi dan tridnevnega izbiranja novega predsednika Ruske federacije. Glasovalo je več kot 35 odstotkov od okoli 114 milijonov volivcev. Nastopajo štirje… »

#foto Z volišč v Rusiji poročajo o incidentih, pridržali več ljudi

Dnevnik 15.03.2024
Iz Rusije, kjer potekajo predsedniške volitve, so danes poročali o incidentih na več voliščih, na katerih so ljudje med drugim vlivali barvo v volilne skrinjice, ponekod pa naj bi prišlo tudi do poskusov zažiga. Policija je prvi dan glasovanja… »

Najbolj brano ta teden: Nismo vsi Fides, Putin pošilja vojsko na mejo s Finsko in hiše v Trsti

Dnevnik 15.03.2024
Pa tudi: razkrili smo zgodbo o napakah in pomanjkljivostih, ki so jih odkrili v nadzoru nad delom zdravnikov v primeru pacientke, ki se je končal tragično. »Izpisala sem se iz Fidesa. To sem nameravala že dolgo, saj me ta sindikat že dolgo ne… »

PRIČELE SO SE VOLITVE ZA PREDSEDNIKA RUSIJE: Charles Michel sarkastično čestital Putinu za zmago

Regional 15.03.2024
V Rusiji potekajo volitve, na katerih bodo volivci do nedelje izbirali novega predsednika države. Pričakovati je gladko zmago trenutnega predsednika Vladimirja Putina, ki se ne sooča s pravo konkurenco in si bo tako zagotovil že peti predsedniški… »

Predsedniške volitve v Rusiji

Mladina 15.03.2024
Pričakovati je gladko zmago trenutnega predsednika Vladimirja Putina, ki se ne sooča s pravo konkurenco in si bo tako zagotovil že peti predsedniški mandat. V Rusiji potekajo volitve, na katerih bodo volivci do nedelje izbirali novega predsednika… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem