Vladimir Putin

O zmagi 71-letnega Putina tako rekoč ni in ne more biti dvoma

Delo 15.03.2024
V Rusiji se danes začenjajo volitve, ki bodo trajale do nedelje. Putin ima vsaj na papirju tri tekmece. Na seznamu sokandidatov Vladimirja Putina na predsedniških volitvah Ruske federacije, ki se začenjajo danes, ni veliko imen, pravzaprav je seznam… »

Zveza Nato med ruskimi in ameriškimi volitvami: Z ekonomijo obsega nad Putina

Dnevnik 15.03.2024
Generalni sekretar Nata je včeraj predstavil letno poročilo o dosežkih zavezništva v lanskem letu. Čtivo ne bi bilo nič posebnega, če Nato ne bi bil soočen z grožnjami od zunaj in znotraj. Kazalo bi na to, da se je najmočnejšemu obrambnemu… »

Odziv Kremlja: Putin ni grozil z uporabo jedrskega orožja

RTV Slovenija 14.03.2024
Potem ko je po izjavi ruskega predsednika Vladimirja Putina v intervjuju o jedrskem orožju Washington Rusiji očital "neodgovorno" jedrsko retoriko, Kremelj trdi, da Putin ni grozil z uporabo jedrskega orožja. Putin je v sredo v pogovoru za državno… »

ZDA O PUTINOVIH BESEDAH: "Ne vidimo znakov, da bi se Rusija pripravljala na uporabo jedrskega orožja"

Regional 14.03.2024
ZDA ne vidijo znakov, da bi se Rusija pripravljala na uporabo jedrskega orožja v Ukrajini, je po napovedi ruskega predsednika Vladimirja Putina, da je v primeru ogrožene suverenosti pripravljen uporabiti tovrstno orožje, v sredo sporočila Bela hiša… »

Putin / »Prepričan sem, da se zavedate, kako težko obdobje preživlja naša država«

Mladina 14.03.2024
Putin pozval Ruse k udeležbi na predsedniških volitev. Ruski predsednik Vladimir Putin je danes pozval Ruse, naj se udeležijo predsedniških volitev, ki bodo potekale med petkom in nedeljo in na katerih se mu obeta nova prepričljiva zmaga. Opozoril… »

Upor se obeta v nedeljo točno opoldne

Delo 14.03.2024
S protestom hočejo Putinovi nasprotniki dokazati, da jih ni malo. Aktivisti niso enotni, kaj naj naredijo na volišču. V nadaljevanju preberite: Jutri se v Ruski federaciji začne tridnevno glasovanje za novega predsednika države. Poleg sedanjega… »

Rusiji se obeta nova zmaga Vladimirja Putina

Dnevnik 14.03.2024
V Rusiji bodo od petka do nedelje potekale predsedniške volitve, na katerih ni nobenega dvoma, da bo vnovič slavil Vladimir Putin, ki si bo tako zagotovil že svoj peti predsedniški mandat. Vsi vidnejši predstavniki opozicije, ki bi mu lahko… »

Putinova formalnost za peti mandat

Dnevnik 14.03.2024
Jutri se v Rusiji začenjajo tridnevne predsedniške volitve, katerih zmagovalec je že znan. Vprašanje ostaja zgolj še odstotek glasov, ki jih bo dobil prvouvrščeni Vladimir Putin. Opozicija mu želi volilni dan priskutiti s pozivi na protestno… »

#video Val napadov z droni v Rusiji, Putin napovedal napotitev vojakov na mejo s Finsko

Dnevnik 13.03.2024
Ukrajinska vojska z brezpilotnimi letali že drugi dan zapored napada ruska obmejna območja. Po poročanju britanskega Sky News so v Belgorodu padajoči ostanki sestreljenih brezpilotnikov poškodovali napeljavo za plin in prekinili elektriko v nekaterih… »

Volkova, tesnega zaveznika Navalnega, sta menda brutalno napadla dva

Delo 13.03.2024
Po krvavem dogodku, ko jo je v Litvi pred svojo hišo resno skupil ruski opozicijski aktivist Leonid Volkov, ta obljublja še ostrejši upor proti Putinu. 43-letni Leonid Volkov se je v vlogi žrtve nasilja znašel le nekaj dni pred ruskimi… »

Novice dneva »

Prvega maja v Kolpi našli človeško okostje

Necenzurirano pred eno uroše 1 povezana

Vreme: takšna mineštra naš čaka v naslednjih dneh

Zurnal24 pred eno uroše 1 povezana

Turčija zaradi vojne v Gazi ustavlja vso trgovino z Izraelom

RTV Slovenija pred 4 uramiše 1 povezana

Pred Tourom gigantska sprememba v Rogličevem moštvu

Zurnal24 pred tremi uramiše 2 povezani
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem