Povezane novice

Lampič izenačila svojo doslej najboljšo uvrstitev v svetovnem pokalu

Slovenske novice 19.01.2023
Dorothea Wierer zmagovalka v Anterselvi. Italijanka Dorothea Wierer je zmagovalka sprinterske preizkušnje svetovnega pokala za biatlonke v italijanski Anterselvi. Najboljša Slovenka je bila Anamarija Lampič, ki je z dvema zgrešenima streloma končala… »

ANAMARIJA LAMPIČ KONČALA NA PETEM MESTU: "Svoje načrte za to sezono sem že čisto presegla"

Regional 19.01.2023
Italijanka Dorothea Wierer je zmagovalka sprinterske preizkušnje svetovnega pokala za biatlonke v italijanski Anterselvi. Najboljša Slovenka je bila Anamarija Lampič, ki je z dvema zgrešenima streloma končala na petem mestu, zaostala je 18,4 sekunde… »

Anamarija Lampič z imenitnim tekom v Antholzu izenačila izid kariere

RTV Slovenija 19.01.2023
Anamarija Lampič je bila na sprintu biatlonk v Antholzu znova razred zase v teku. Dobro je svoje delo opravila tudi na strelišču. Po dveh kazenskih krogih je zasedla peto mesto in ponovila rezultat z debija v Hochfilznu. Na obeh streljanjih je bila po… »

Lampič nekaj časa na stopničkah, na koncu izid kariere v biatlonu

Zurnal24 19.01.2023
Wierer zmagovalka v Anterselvi, Lampič peta. Italijanka Dorothea Wierer je zmagovalka sprinterske preizkušnje svetovnega pokala za biatlonke v domači Anterselvi. Najboljša Slovenka je bila Anamarija Lampič, ki je z dvema zgrešenima streloma… »

Lampičeva s petim mestom izenačila najboljšo uvrstitev med biatlonkami

24ur 19.01.2023
Italijanka Dorothea Wierer je zmagovalka sprinterske preizkušnje svetovnega pokala za biatlonke v italijanski Anterselvi. Najboljša Slovenka je bila Anamarija Lampič, ki je z dvema zgrešenima streloma končala na petem mestu in je tako izenačila… »

Anamarija Lampič znova do odličnega petega mesta

Delo 19.01.2023
Dorothea Wierer je postala zmagovalka šprinterske biatlonske tekme za svetovni pokal v Italiji. Italijanka Dorothea Wierer je zmagala na šprinterski preizkušnji svetovnega pokala za biatlonke v italijanski Anterselvi. Najboljša Slovenka je bila… »

Še ena izjemna predstava Anamarije Lampič

SiolNET 19.01.2023
Anamarija Lampič se je odlično odrezala na sprinterski tekmi svetovnega biatlonskega pokala v Antholzu v Italiji. Ponovila je dosežek s sprinta v Hochfilznu in še enkrat zasedla peto mesto. Zmagala je domačinka Dorothea Wierer pred Francozinjo Chloe… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem