Povezane novice

Lindsey Vonn uresničila svoje sanje #video

SiolNET 21.01.2023
Nekdanja prva dama alpskega smučanja Lindsey Vonn je uresničila svoje sanje in postala prva smučarka, ki se je ponoči spustila po smučarski progi Streif v Kitzbühelu v Avstriji, ki velja za najtežjo smučarsko progo na svetu. V spodnjem videu si… »

Kilde do smukaške zmage v Kitzbühelu, Čater in Hrobat do novih točk

Primorske 21.01.2023
Norvežan Aleksander Aamodt Kilde je zmagal na smuku za svetovni pokal alpskih smučarjev v Kitzbühelu, le dan po razočaranju s 16. mestom na smuku na Streifu. Na drugo in tretje mesto sta se zavihtela veterana, 42-letni Johan Clarey iz Francije in… »

Kilde do prestižne zmage v Kitzbühelu, drobtinice za Slovenca

SiolNET 21.01.2023
Norvežan Aleksander Aamodt Kilde je odlično opravil s progo Streif v Kitzbühelu in se veselil nove zmage. Miha Hrobat, ki je v petek izkoristil dobre razmere in s sedmim mestom poskrbel za uspeh kariere, je bil v soboto slabše razpoložen in je za las… »

Norvežan brez pravega tekmeca, točke tudi Slovencema

Delo 21.01.2023
Norvežan Aleksander Aamodt Kilde je zmagal na smuku za svetovni pokal alpskih smučarjev v Kitzbühelu. Norvežan Aleksander Aamodt Kilde je zmagal na smuku za svetovni pokal alpskih smučarjev v Kitzbühelu, le dan po razočaranju s 16. mestom na smuku… »

Kilde s počeno kostjo razred zase na Streifu

RTV Slovenija 21.01.2023
Pravi smuk za pokal Petelinjega grebena v Kitzbühelu že vse od leta 1931 poteka v soboto, česar se je zavedal tudi Aleksander Kilde, ki je po petkovi veliki napaki tokrat na Streifu pokazal sanjski smuk. 42-letni Johan Clarey bo še malo počakal na… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem