Povezane novice

Prvi mož srbskega velikana polaskal slovenskemu prvaku

SiolNET 23.01.2023
"Pomerili se bomo z evroligašem, ki je v tej sezoni sestavil verjetno kar najboljšo ekipo v zadnjih 20 letih," pred tekmo Cedevite Olimpije z evroligaško Crveno zvezdo (18.00) v Beogradu opozarja ljubljanski strateg Jurica Golemac, ki po zadnjih… »

Olimpija prestrašila Zvezdo, a nič več kot to

Dnevnik 23.01.2023
Košarkarji Cedevite Olimpije so po devetih zaporednih zmagah v ligi ABA v 16. krogu doživeli poraz. Na gostovanju v Beogradu je bila s 100:95 boljša evroligaška Crvena zvezda. Vtis precej boljši, končni izkupiček negativen. Tako bi lahko opisali… »

Trojke Ljubljančanov so deževale, drugih rešitev je bilo premalo

Delo 23.01.2023
Cedevita Olimpija je kljub ostrostrelskemu rekordu kluba v ligi ABA klonila v derbiju s Crveno zvezdo, ki ostaja na vrhu lestvice. V nadaljevanju preberite: Kar 19 trojk z 36 meti, kar je najboljši dosežek v regionalni sezoni, so zadeli košarkarji… »

19 Olimpijinih trojk premalo za podvig v Beogradu

RTV Slovenija 23.01.2023
Košarkarji Cedevite Olimpije so prekinili niz devetih zmag v jadranskem tekmovanju, a v Beogradu niso bili tako daleč od podviga. Crvena zvezda je zmagala s 100:95. Ob koncu 38. minute je imela Olimpija napad, ki bi jo lahko (s trojko) približal le na… »

Nora trojka Zvezde, nor rekord Cedevite Olimpije, zmaga pa Beograjčanom #video

SiolNET 23.01.2023
Čeprav je Cedevita Olimpija na derbiju 16. kroga lige ABA zadela za to sezono rekordnih 19 trojk (36 metov), pa je s 95:100 izgubila z evroligaško Crveno zvezdo. To je šele tretji poraz Ljubljančanov v regionalni ligi. Sportal Nova zmaga Cedevite… »

Cedevita Olimpija proti zvezdi v ligi ABA izgubila prvič po devetih zmagah

24ur 23.01.2023
Cedevita Olimpija je po devetem porazu na enajstih tekmah v Eurocupu kratek čas lizala rane, saj je v ponedeljek prišel čas za gostovanje v Beogradu proti Crveni zvezdi. Ljubljančani so po prvi četrtini v dvorani Aleksandra Nikolića zaostajali s… »

Z evropskega dežja v beograjski pekel

Slovenske novice 23.01.2023
Cedevita Olimpija danes ob 18. uri prvič v sezoni s Crveno zvezdo. Oktobra se nista udarili, zdaj sta nanizali po devet zmag v ligi ABA. Za košarkarje Cedevite Olimpije je Evropa kruta mačeha, precej bolj prijetno in domače se počutijo v regionalnih… »

Demoralizirana Olimpija pri vroči Zvezdi

Dnevnik 23.01.2023
Košarkarji Cedevite Olimpije se v 16. krogu lige ABA podajajo na enega od dveh najtežjih gostovanj sezone. Danes ob 18. uri bodo v dvorani Aleksandra Nikolića zdesetkani merili moči z evroligaško Crveno zvezdo. Poraz proti Cluju med tednom je močno… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem