Povezane novice

Posebna slovesnost v Stožicah z veliko napako #video

SiolNET 29.01.2023
Košarkarji Cedevite Olimpije so na tekmi 17. kroga lige ABA v Stožicah s kar 58:80 izgubili z Budućnostjo. Tekma je minila v znamenju upokojitve dresa Dušana Hauptmana, ki je v družbi nekdanjih soigralcev in trenerjev med polčasom dočakal posebno… »

Pod strop Stožic veličastno dvignili legendarno desetko Dušana Hauptmana

RTV Slovenija 29.01.2023
V Stožicah so ob polčasu tekme Lige ABA med Cedevito Olimpijo in Budućnostjo (58:80) pod strop dvignili dres legendarnega košarkarja Dušana Hauptmana s številko 10, ki je s svojimi natančnimi meti za tri točke v ekstazo spravljal navijače… »

Pri Olimpiji za vedno upokojili številko 10

Zurnal24 29.01.2023
Dušan Hauptman postal tretji košarkar Olimpije s posebno častjo. "Dule, legenda!" se je ob polčasu tekme med Cedevito Olimpijo in Budućnostjo razlegalo v dvorani Stožice. Pri ljubljanskem klubu so namreč pod strop dvignili številko 10, ki jo je za… »

Golemac se je opravičil

Dnevnik 29.01.2023
Košarkarji Cedevite Olimpije so v 17. krogu lige ABA prikazali novo bledo predstavo in prepričljivo klonili proti Budućnosti. Sezona pozabe za košarkarsko Cedevito Olimpijo se nadaljuje. Moštvo kljub velikemu dogodku, kot je upokojitev številke 10… »

Velikan, ki bije bitko s težko boleznijo, dobil posebno mesto v Stožicah #video

SiolNET 29.01.2023
Stožice so bile v nedeljo nabite s prav posebnimi čustvi. Pri Cedeviti Olimpiji so namreč pod strop dvorane dvignili dres s številko 10 legendarnega Dušana Hauptmana. Dule trica, ki bije bitko z rakom, ob slovesnosti ni mogel skriti čustev… »

Budućnost pokvarila spektakel v Stožicah - nov poraz zmajev

RTV Slovenija 29.01.2023
Košarkarji Cedevite Olimpije so že drugič v sezoni jadranske lige morali priznati premoč Budućnosti (58:80). To je četrti zaporedni poraz zmajev v vseh tekmovanjih (Cluj Napoca, Crvena zvezda, Joventut in Budućnost). Olimpija je dosegla prvi… »

Legendarni Dušan Hauptman navdušil Stožice, Ljubljančani ne

Delo 29.01.2023
Košarkarji Cedevite Olimpije so izgubili pomembno tekmo v regionalnem prvenstvu. Košarkarji Cedevite Olimpije so doživeli četrti zaporedni poraz. Dva so nanizali v evropskem pokalu (2-10), dva pa ligi Aba (12-4). Že drugič v sezoni so bili nemočni… »

Klavrna Olimpija je pred očmi legende izgubila za krepkih 22 točk

24ur 29.01.2023
Cedevita Olimpija je po dveh zaporednih porazih v gosteh proti Budućnosti v domačih Stožicah lovila 13. zmago v regionalni ligi ABA. A tekmo ni zaznamovala zgolj želja po vrnitvi na zmagovita pota, ampak predvsem slovesnost med glavnim odmorom, v… »

Nedelja bo prav poseben dan za Olimpijo in njeno legendo

Delo 29.01.2023
V dvoboju 17. kola lige bo Cedevita Olimpija gostila Budućnost ABA in počastila svojega nekdanjega kapetana Dušana Hauptmana. V nadaljevanju preberite: Tri zaporedne poraze s Cluj-Napoco, Crveno zvezdo in Joventutom so nanizali košarkarji Cedevite… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem