Povezane novice

Kralji zapravili vodstvo s 4:1, Kopitar znova pisal zgodovino #video

SiolNET 01.02.2023
Hokejisti Los Angeles Kings, ki jih kot kapetan vodi slovenski zvezdnik Anže Kopitar, so v ligi NHL gostovali pri drugi najboljši ekipi lige, Carolina Hurricanes. Kralji so dobro igrali, po sanjskem izkupičku v drugi tretjini vodili že s 4:1, nato pa… »

Kopitarjevi kralji zapravili priložnost za zmago nad orkani

Dnevnik 01.02.2023
Hokejisti Los Angeles Kings, ki jih kot kapetan vodi slovenski zvezdnik Anže Kopitar, so v ligi NHL gostovali pri drugi najboljši ekipi lige, Carolina Hurricanes. Kralji so dobro igrali in tekmo po rednem delu končali s 4:4, v podaljšku pa so bili… »

Izjemna predstava Kopitarja, nato pa ...

Zurnal24 01.02.2023
Kopitarjevi kralji so zapravili lepo priložnost za zmago nad eno najmočnejših ekip v ligi. Hokejisti Los Angeles Kings, ki jih kot kapetan vodi slovenski zvezdnik Anže Kopitar, so v ligi NHL gostovali pri drugi najboljši ekipi lige, Carolina… »

Odličen večer Kopitarja, a Kralji zapravili visoko vodstvo

RTV Slovenija 01.02.2023
Hokejisti Los Angelesa so zadnjo tretjino na gostovanju pri Carolini začeli z na videz varnim vodstvom s 4:1, na koncu pa izgubili v podaljšku s 5:4. Odločilni gol je v 65. minuti dosegel Sebastian Aho. Kralji so vse štiri zadetke dosegli v srednji… »

Kopitarjevi kralji zapravili priložnost za zmago nad orkani

Delo 01.02.2023
Kralji so dobro igrali in tekmo po rednem delu končali s 4:4, v podaljšku so bili spretnejši orkani, ko je zmagoviti gol pred iztekom dosegel Sebastian Aho. Hokejisti Los Angeles Kings, ki jih kot kapetan vodi slovenski zvezdnik Anže Kopitar, so v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem